Winnaars lustrumfeest Bibliotheek Zwolle bekend

Zwolle – De afgelopen periode hebben basisscholen in Stadshagen meegedaan aan een drietal wedstrijden, die waren georganiseerd in het kader van het 5-jarig bestaan van Bibliotheek Zwolle Stadshagen. Onlangs is de jury bij elkaar geweest en de winnaars zijn nu bekend.

De Boekenleggerwedstrijd is gewonnen door groep 1 (Vissen) van basisschool De Wendakker (locatie Kopakker). Groep 3c van basisschool De Wendakker (locatie Kopakker) heeft de Bibliotheekspelwedstrijd gewonnen. De Tijdschriftenwedstrijd is gewonnen door groep 7 van De Vlieger (locatie Ingelandhof). De prijsuitreiking is op woensdag 30 november in het Cultuurhuis in Stadshagen. Dan wordt het juryoordeel bekendgemaakt. De groepen 1 en 2 hebben een boekenlegger ontworpen. De klas waarin de winnaar zich bevindt krijgt komende woensdag de prijs uitgereikt. Dit betreft een tegoedbon van € 75,- te besteden bij Boekhandel Westerhof. Bovendien wordt de winnende boekenlegger gedrukt en daarna uitgedeeld op de winnende school en aan alle leden van de bibliotheek.

De groep die het winnende bibliotheekspel heeft bedacht en gemaakt krijgt een tegoedbon van € 75,- te besteden bij Bart Smit. De groep die het beste tijdschrift heeft gemaakt krijgt een tegoedbon te besteden bij Boekhandel Westerhof.

De drie jubileumwedstrijden werden mogelijk gemaakt door Boekhandel Westerhof en Winkeliersvereniging Stadshagen.

Artikel delen: