Bezoek het topduel FC Zwolle – SC Cambuur

Zwolle – Door de overwinning in de IJsselderby heeft FC Zwolle de koppositie verstevigd en de wedstrijd van aanstaande vrijdag is er wederom niet zo maar één. FC Zwolle trapt vrijdag 2 december in eigen huis om 20.00 uur af tegen SC Cambuur. Bezoek dit topduel en steun de blauw-witten in de strijd naar opnieuw drie belangrijke punten!

Door de 0-1 winst in Deventer is FC Zwolle uitgelopen op de concurrentie. Het verschil met de nummer twee op de ranglijst FC Eindhoven is nu vijf punten. SC Cambuur speelt vanavond tegen Almere City FC en kan bij winst de derde plaats op de ranglijst innemen. Kaartverkoopinformatie FC Zwolle – SC Cambuur vrijdag 2 december 2011, 20.00 uur, stadion FC Zwolle: Ga naar www.fc-zwolle.voetbalticket-shop.nl. Doorloop het stappenplan en koop je kaart voor deze wedstrijd. Er kunnen twee kaarten gekocht worden per seizoenkaart/clubcard van FC Zwolle.

TicketBox
Bij de TicketBoxverkooppunten kun je volgens de daar geldende openingstijden kaarten kopen voor dit duel. Zowel seizoenkaarthouders als clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard twee toegangskaarten kopen.
Receptie FC Zwolle
Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kunnen er bij de receptie van FC Zwolle twee toegangskaarten gekocht worden.
Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn er de gehele dag kaarten te koop bij de receptie van FC Zwolle. De stadionkassa’s zijn ’s avonds geopend vanaf 18.30 uur tot 20.15 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er een toegangskaart gekocht worden.
Artikel delen:
Reacties 8
 1. Hou nou eens op papegaai.

  De voetbal wereld is nou eenmaal een opportunischtisch wereldje. Als je “succes” hebt als speler of trainer wordt je naam bij vele clubs inverband gebracht. Makelaars en media spelen hierbij hun rol. Zo verdienen ze geld.

  Eerst zien dat het concreet wordt dan geloven


  ⚠️ Meld

 2. hahaha, denk je dat echt? Langeler is alleen sterk met de twee mannen achter de schermen Stam en Claus.
  Leuk voor hem de interesse, maar denk niet dat hij nu al zo ver is om alleen de boel te runnen zonder deze back up en dit seizoen heeft hij nog volop kans om met Zwolle te promoveren dus waarom dan naar Huhuveen?


  ⚠️ Meld

 3. Blaadje wie zegt dan dat ze al definitief kampioen zijn dan als Langeler ook blijft.Wacht maar eerst tot het einde van de competitie dan pas weet je het .Het is al zo vaak mis gegaan hier op het laatst en als het even goed gaat schreeuwt men hier al dat ze kampioen zijn ook toen ze wel meer als 10punten voorstonden en gingen toch de boot in


  ⚠️ Meld

 4. Langeler is alleen sterk met de twee mannen achter de schermen Stam en Claus.

  Het is inderdaad het het hele team wat voor deze resultaten zorgt, niet Langeler in z’n eentje…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.