‘December Cadeaumaand’ voor Zwolse vrijwilligers

Zwolle – Om het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk feestelijk af te ronden en extra aandacht te geven aan de nationale vrijwilligersdag op 7 december, organiseren Vrijwilligerscentrale Zwolle en SportService Zwolle de ‘December Cadeaumaand’.

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen zich vanaf 5 december aanmelden om kans te maken op een cadeau naar keuze. Bijvoorbeeld kaartjes voor een sportwedstrijd, een lekkere lunch of een uitstapje naar een museum. Vrijwilligersorganisaties kunnen ook voor een groep vrijwilligers cadeaus aanvragen. De presentjes zijn beschikbaar gesteld door verschillende Zwolse partijen. Ze worden in december uitgedeeld. De meeste kunnen in de loop van 2012 worden verzilverd. Voor alle cadeaus geldt: wees er snel bij, want op is op.

Tot het aanbod behoren onder andere kaarten voor het Stedelijk Museum, een tour door Zwolle met de fietstaxi, een sportief uitje bij Health en Racketclub Fitplaza, kaarten voor wedstrijden van FC Zwolle en Landstede Basketbal en gratis deelname aan de Zwolse Halve Marathon.

Aanmelden voor deze en vele andere cadeaus kan vanaf 5 december via de site van Vrijwilligerscentrale Zwolle. Ga naar www.vrijwilligerswerkzwolle.nl, Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk, December Cadeaumaand.

Artikel delen: