Kunstroute Overijssel is een feit

Zwolle – Op 25 februari 2012 zal door Nelleke Vedelaar, wethouder van kunst en cultuur van de gemeente Zwolle, de officiële opening van Kunstroute Overijssel worden verricht in Restaurant van der Valk te Zwolle.

Kunstenaars en /of galeriehouders kunnen thans nog deelnemen aan deze kunstroute. Uw naam, uw cv en foto en 50 foto’s van uw werken komen dan in het fotoalbum en in de bestel- en betaalshop van de website te staan. U krijgt een hele A4 om uw verhaal in kwijt te kunnen. Tevens komt u dan op de nieuwe grote A3 kleuren folder te staan. Deze folder zal in 2012 elk kwartaal worden uitgegeven in de gehele regio. Ook kunt u zich aanmelden als u niet aan de Kunstroute wilt meedoen, u kunt dan wel een vermelding met alle foto’s krijgen op de site. Elke laatste zaterdag en zondag van het kwartaal houden alle kunstenaars en galeries open huis. Zelf geeft u via de site aan op welke dagen en tijden u wel en of niet open wilt zijn.

Wilt u ook nog mee doen ? meld u zich dan aan via kunstrouteoverijssel@gmail.com de kosten bedragen eenmalig inschrijfgeld € 25.00 en een jaarlijkse contributie van € 25,00 hiervoor staat u het hele jaar op onze folder en op de website http://www.kunstrouteoverijssel.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Eindelijk eens een echte kunstroute in Overijssel, met zowel autodidacte als beroeps kunstenaars.
    Zo moet het natuurlijk ook zijn. geweldig
    Groetjes Ria ver Beek


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.