Start opbouw Bevrijdingsfestival Overijssel

Donderdag is een aanvang gemaakt met de opbouw van het festivalterrein voor het Bevrijdingsfestival Overijssel dat ook dit jaar weer grotendeels plaats zal vinden op Park Wezenlanden in Zwolle.

Als eerst werden zogenaamde portacabins aan de rand vaan het terrein opgebouwd voor de politie en de organisatie van het grote evenement. Langs de Wethouder Alferinkweg staan al verschillende dranghekken paraat om volgende week dienst te doen. Momenteel worden containers ingericht met materialen die de organisatie nodig heeft. Met zo’n 8 personen wordt ook dit weekend hard gewerkt. Daarbij vallen met de hoge temperatuur ook de nodige zweetdruppels van het gezicht. Organisator Niek van der Sprong ziet het Zwolse evenement met vertrouwen tegemoet. “Het is niet een blauwdruk dat je zomaar even neer kan zetten. Er zijn hier en daar wijzigingen wat betreft leveranciers bijvoorbeeld”, zegt Van der Sprong.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. 120.000 man wordt er verwacht las ik in de Stentor. Dat lijkt me een nieuw record. En dat zijn zelfs meer mensen dan Zwolle inwoners heeft.


    Maak melding

  2. Afgelopen jaar hebben we 120.000 bezoekers ontvangen die we komend jaar allemaal weer hopen te zien.

    dus dat is geen nieuw record.


    Maak melding

Reageer