FC Zwolle opent vernieuwde Fanshop

Zwolle – Na enkele maanden van verbouwing is het dan eindelijk zover. De vernieuwde FC Zwolle Fanshop wordt op vrijdag 2 december 2011 geopend! Hoofdtrainer Art Langeler knipt aanstaande vrijdag het lint door en opent daarmee officieel de nieuwe FC Zwolle Fanshop.


Archieffoto

Wanneer je deze vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur een artikel uit onze vernieuwde Fanshop koopt, ontvang je een FC Zwolle waardebon voor je volgende aankoop. Ook Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken aanstaande vrijdag het FC Zwolle stadion. Om 19.30 uur nemen zij een kijkje in de Fanshop en om 20.00 uur verzorgen zij de aftrap van de wedstrijd FC Zwolle – Cambuur. De vernieuwde FC Zwolle Fanshop bevindt zich naast de hoofdingang aan de Ceintuurbaanzijde van het stadion. Vanaf 2 december kun je voor al je vragen, toegangskaarten en fanartikelen terecht in de FC Zwolle Fanshop. Openingstijden FC Zwolle Fanshop – Op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur; – anderhalf uur voorafgaand aan de thuiswedstrijd; – in de week van een thuiswedstrijd is de fanshop geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. wel weer leuk al die acties die de FC doet, maar misschien moeten ze is gaan denken aan de werkende supporters die nooit bij dit soort dingen aanwezig kan zijn. laatst was dit ook al het probleem met een uitverkoop op een woensdagmiddag!!!
  met dit soort acties verplicht je de werkende supporter om vrij te nemen of om acties te laten schieten >:(  ⚠️ Meld

 2. De fanshop bevindt zich naast de hoofdingang. Miischien een idee om fan artikelen ook elders in het stadion te gaan verkopen. Deze fanshop zit totaal op de verkeerde plek of kopen de bobo’s al die mooie artikelen? Zien is verkopen maar als je deze shop uit de buurt van je supporters houdt verkoop je ook niks.


  ⚠️ Meld

 3. Bericht door fc zwollenear, op 29 november 2011 om 14:01
  wel weer leuk al die acties die de FC doet, maar misschien moeten ze is gaan denken aan de werkende supporters die nooit bij dit soort dingen aanwezig kan zijn. laatst was dit ook al het probleem met een uitverkoop op een woensdagmiddag!!!
  met dit soort acties verplicht je de werkende supporter om vrij te nemen of om acties te laten schieten

  Openingstijden FC Zwolle Fanshop – Op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur;

  Idd, lekkere openingstijden. Blijkbaar snappen ze het nog steeds niet bij FC Zwolle.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.