Snelheidscontrole Gruitmeesterlaan

Zwolle – Maandag 28 november voerde de politie een snelheidscontrole uit op de Gruitmeesterlaan. De controle vond plaats tussen 11.00 en 13.00 uur. Negen bestuurders werden betrapt op het overtreden van de maximum snelheid van 30 km/u. De hoogst gemeten snelheid betrof 54 km/u. Alle overtreders krijgen een proces-verbaal.

Wijkbewoners en aanwonenden hebben veelvuldig geklaagd bij de gemeente en politie over auto’s die op de Gruitmeesterlaan en de Jofferenlaan te hard rijden. Naar aanleiding van deze klachten en het gevoel van onveiligheid wat er is ontstaan door het rijgedrag, wordt er vanaf 7 november 2011 tot en met 9 april 2012 intensief door de politie gecontroleerd op snelheid. De verkeerscontroles die door het Team Subjectieve Verkeersonveiligheid (TSV) worden uitgevoerd, moeten het gevoel van verkeersveiligheid verhogen.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. https://www.weblogzwolle.nl/content/view/26213/55/

  De gemeente Zwolle, Politie IJsselland en het Landelijk Parket Team Verkeer (LPTV) starten vanaf 7 november met de aanpak van snelheidsovertredingen op de Gruitmeesterlaan en de Jofferenlaan. Wijkbewoners en aanwonenden hebben veelvuldig geklaagd bij de gemeente en politie over auto??s die op deze weg te hard rijden, vooral tijdens de ochtend- en avondspits en in het weekend.

  En dan gaan ze op een maandag van 11 tot 1 controleren… ;D


  ⚠️ Meld

 2. Heel goed juist dat tijdstip! Dan pakken ze waarschijnlijk de klagende buurtbewoners zelf die dan even snel met de auto? de kids van school halen.

  Afgelopen zaterdag stonden ze ook in de gruitmeesterslaan, je zag ze door de bocht al staan in de straat. Wel knap dat mensen dat niet tijdig gezien hebben. Wat een (gemeente) geld verspilling zeg.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.