Oud-inbreker geeft voorlichting over inbraakpreventie

Zwolle – Wie kan er beter vertellen over woningbeveiliging dan een oud-inbreker? De studenten journalistiek van Windesheim ZwolsNieuws.nl organiseeren 16 januari in samenwerking met ex-inbreker Evert Jansen een voorlichtingsavond over inbraakpreventie. In café ‘Het Vliegende Paard’ zal Jansen tips geven aan inwoners van de binnenstad en andere geïnteresseerden.

Jansen is voornamelijk bekend van het programma ‘De Inbreker’ en geeft tegenwoordig in samenwerking met de Stichting Preventie en Veiligheid voorlichting over inbraakpreventie. De avond wordt georganiseerd naar aanleiding van het Buurt voor Buurt onderzoek van de gemeente. Daaruit blijkt dat de inwoners van de binnenstad weinig aandacht besteden aan inbraakpreventie. Ook is het veiligheidsgevoel laag in vergelijking met andere wijken. Tijdens de avond geeft Jansen tips over hoe u uw huis het beste kunt beveiligen, waar u op moet letten en wat de meest gemaakte fouten zijn. Daarbij is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan Jansen.

U bent van harte welkom op 16 januari vanaf 19.30u in café Het Vliegende Paard, Voorstraat 17-19. De voorlichting begint om 20.00u en is vrij toegankelijk.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.