Maachi maakt jongeren bewust van gezonde keuzes

Zwolle – FC Zwolle-speler Nassir Maachi bracht dinsdagmiddag een bezoek aan Club2Move, een samenwerkingsverband tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn en GGD IJsselland. De topscorer van de koploper in de Jupiler League verzorgde namens FC Zwolle United op het trapveldje aan de Bankastraat in de Indische Buurt een interactieve voetbalmiddag.

29-11-2011_club2move_met_nasir_maachi_bankastraat_4.jpg

Club2Move is dé sportbuurtclub van Diezerpoort, ofwel Dieze en de Indische Buurt. Club2Move richt zich op het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl onder jongeren van 10 tot en met 18 jaar uit de wijk. Onder de noemer Club2Move zijn de afgelopen jaren al verschillende sport- en bewegingsactiviteiten georganiseerd voor jongeren. FC Zwolle-speler Nassir Maachi leerde de jongeren van Club2Move deze middag niet alleen leuke voetbaltrucjes. In het kader van de adoptie van Club2Move door FC Zwolle United ging hij ook met de jongeren in gesprek over bewegen, gezonde voeding en gezonde keuzes. Hij fungeert simpel gezegd als voorbeeldfiguur voor deze Zwolse jongeren. Vanuit dat maatschappelijke oogpunt neemt Maachi de rest van het seizoen vaker deel aan de activiteiten van de sportbuurtclub van Diezerpoort.

29-11-2011_club2move_met_nasir_maachi_bankastraat_2.jpg

29-11-2011_club2move_met_nasir_maachi_bankastraat_3.jpg

29-11-2011_club2move_met_nasir_maachi_bankastraat_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Het is mooi dat FC Zwolle en Travers dit voor elkaar maken voor de Diezer jeugd, maar ook dat Weblog Zwolle elke week oog heeft voor deze wijkgerichte activiteiten. Ik vind het prachtig!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.