Er zijn nog kaarten voor Golden Earring in Zwolle

Zwolle – IJsselhallen Zwolle presenteert, in samenwerking met Arrow Classic Rock een stevig rock concert van Golden Earring op vrijdag 2 december a.s. De enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll staan als vanouds garant voor een wervelend concert.

Golden Earring is vaderlands meest succesvolle en vooral langst meedraaiende rockgroep. Weliswaar doet de band nog maar een beperkt aantal live optredens per jaar, maar Zwolle slaan zij zeker niet over. De levende Rocklegende kan na 50 (!) jaar aan de top te staan, putten uit een lange reeks van hits die nog steeds op muzikaal topniveau worden gebracht. In de IJsselhallen Zwolle zal er als vanouds weer een stevig rockconcert worden gebracht . Nummer 1 hits èn publieksfavorieten ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ zullen ongetwijfeld uit volle borst worden meegezongen door het publiek.

Voorverkoop:

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via Ticket Service via 0900-3001250 (45cpm), de grotere Free Record Shops, de grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar via de Uitshop van het Zwols Uitburo gesitueerd in de VVV winkel, locatie Hoofdwacht, Grote Markt en de receptie van IJsselhallen Zwolle (ma-vr 09.00–16.00). Entreeprijs voorverkoop € 25,00 (excl. servicekosten), entreeprijs avondkassa € 30,00.

Artikel delen: