Opwaardering voor Parkeergarage Diezerpoort

Zwolle – De parkeergarage Diezerpoort wordt 2012 opgewaardeerd. De opwaardering gaat gepaard met een aantal vervangingen en groot onderhoud. De gemeente Zwolle wil dat de parkeergarage beter bekend en beter benut wordt. In 2009 is de entree van de Diezerpoort garage vernieuwd en zijn er extra liften geplaatst. Nu wordt de binnenkant van de parkeergarage aangepakt.

Met de opwaardering wordt de parkeergarage functioneler, veiliger en wordt het een prettiger verblijfsgebied. De bewegwijzering wordt aangepast, wat ervoor moet zorgen dat de parkeergarage overzichtelijker wordt en dat bezoekers de route naar de binnenstad beter weten te vinden. Hierdoor wordt inzichtelijk welk deel van de garage bestemd is voor automobilisten en welke voor voetgangers. Daarnaast word door het uitbreiden van het aantal camera’s het toezicht in de garage vergroot. De verwachting is begin 2012 te beginnen met de opwaardering, inclusief het grote onderhoud.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. betalen op de 1e etage of bij de nieuwe ingang werkt prima. Ik snap nooit zo goed waarom iedereen perse in het winkelcentrum wil betalen


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.