Voordelige halve seizoenskaart FC Zwolle

Zwolle –  FC Zwolle draait weer mee in de top. Mis geen wedstrijd van de tweede seizoenshelft en de spannende ontknoping! Negen wedstrijden bezoeken, slechts zes betalen. De halve seizoenkaartverkoop start donderdag 1 december.
De halve seizoenkaart is geldig vanaf de eerste wedstrijd na de winterstop: FC Zwolle – Almere City FC. Download het bestelformulier via www.fczwolle.nl en over vijf minuten heb je jouw seizoenkaart besteld!

Jouw voordeel als halve seizoenkaarthouder
. Bezoek DRIE van de NEGEN wedstrijden GRATIS
. 10% korting op een wedstrijdshirt 2011-2012
. Ontvang de Mc Donald’s voordeelpas
. Ontvang een cadeaubon t.w.v € 10,- van Telstar Sports & Fashion
Halve seizoenkaart bestellen
Een seizoenkaart aanvragen kan op de volgende wijze:
1. download het bestelformulier via www.fczwolle.nl, vul je NAW-gegevens in, retourneer het formulier naar FC Zwolle en betaal via automatische incasso;
2. kom langs bij de receptie van het stadion, vul je NAW-gegevens in en betaal contant of per pin.
Vragen?

Heb je een vraag, schroom niet en mail naar info@fczwolle.nl, bel naar 038-4534948 of kom langs bij de receptie van het stadion. Onze medewerkers zijn bereid al je vragen te beantwoorden.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Afzetters, dat zijn het. Vroeger betaalde je 60 euro voor een hele seizoenkaart, en nu voor een half seizoen, logisch dat die betonnen bunker altijd zo leeg is.


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door Supporter., op 1 december 2011 om 16:44
  Vroeger betaalde je 60 euro voor een hele seizoenkaart, en nu voor een half seizoen, logisch dat die betonnen bunker altijd zo leeg is

  Vroeger betaalde ik fl 100,00 voor een seizoenkaart op de Berkum in 1991.

  Afzetters, dat zijn het

  Waarom dan? Gezien het product (aantrekkelijk voetbal) en de accomodatie krijg je echt wel waar voor je geld.

  Dit is gewoon zeiken om het zeiken.  ⚠️ Meld

 3. een patatje was vroeger 1.25 gulden nu in euro,s 1.75.karbonade in guldens 2.50 nu 3.75.huur van een woning in gulden was 400 nu 600.dus supporter niet zo dom lullen .als je het niet aanstaat ga je maar lekker naar de egels want daar leven ze nog wel in vroegere jaren kwa prijs en stadion:D:D


  ⚠️ Meld

 4. hahaha, mooi hoor, zo zie je maar weer. Als je die bitterheid van toen ervaren hebt geniet je nu des te meer! Supporter van Zwolle ben je niet voor je lol en het is dus wel zo prettig dat we het nu zo goed doen! Vanavond proberen gat te slaan tussen ons en Cambuur!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.