Samenloop voor Hoop Zwolle 2012

Zwolle – Op 16 en 17 juni 2012 vindt de eerste Samenloop voor Hoop in Zwolle plaats bij Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durend familie-evenement waarbij deelnemers samen strijden tegen kanker. Ze zamelen geld in voor kankeronderzoek, zetten (ex)kankerpatiënten in het zonnetje en er is informatie over kanker.

Teams van familieleden, vrienden, leerlingen of collega’s (8-12 mensen) wandelen tijdens de SamenLoop voor Hoop om de beurt op een uitgezet parcours. Er loopt altijd minstens één teamlid als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Kanker gaat 24 uur per dag door. De teamleden zamelen vooraf op verschillende manieren geld in. Bezoekers en teamleden die niet wandelen, kunnen volop genieten van het evenement.

Beleef de Ereronde voor survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en teams, lopen (ex)kankerpatiënten de eerste ronde op het parcours: de Ereronde voor survivors. Survivors zijn de eregasten van de SamenLoop: het bewijs dat we de strijd tegen kanker willen en kunnen winnen.

Kaarsenceremonie, emotioneel en indrukwekkend

Een ander hoogtepunt van de SamenLoop voor Hoop is de indrukwekkende Kaarsenceremonie laat in de avond. Iedereen kan een Kaars van Hoop opdragen aan iemand die kanker heeft (gehad).
Dit is het moment dat iedereen beseft waar de SamenLoop voor Hoop eigenlijk om draait. Bij het licht van alle kaarsen langs het parcours herdenken we de dierbaren die de strijd tegen kanker verloren, zijn in gedachten bij naasten die kanker hebben en bij hen die de ziekte hebben overleefd.

Podiumprogramma

Verschillende artiesten steunen de SamenLoop door tijdens het evenement op te treden op het centrale podium. Een programma voor jong en oud 24 uur lang!

Kom op!

Verzin een “leuke, gekke of  pakkende” naam voor je team en meld je aan via www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle

Artikel delen: