De Mooiste Hotelkamer is in Zwolle

Zwolle – Suite 211 van Hotel Pillows in Zwolle is donderdag gekozen tot de Mooiste Hotelkamer van 2011. De verkiezing van de Mooiste Hotelkamer van Nederland werd vorig jaar in het leven geroepen door Hotelkamerveiling.nl. Het bedrijf met de Mooiste Hotelkamer verplicht zich een kamer beschikbaar te stellen voor de speciale veiling. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan Heppie, een stichting die vakanties organiseert voor kinderen die een beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken.

De suite 211 van Sandton Hotel Pillows is van alle denkbare luxe voorzien. Het luxe gevoel wordt gevoed door een rijk interieur met diepe warme kleuren en rijke stoffen, comfortabele meubels van John Hutton en de veelgeprezen, uit louter natuurlijke grondstoffen vervaardigde, orthosomatische bedden van het merk Coco-Mat. Alle kamers zijn voorzien van een BOSE geluidssysteem, Philips flat screen televisie met Pay-tv en climate control. De suite beschikt daarnaast over een comfortabel zitgedeelte, zeer veel ruimte en een grote, luxe badkamer met een royaal hoekbad en een aparte inloopdouche.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Zeker een hele mooie kamer. Ik heb een tijd in het hotel mogen werken als bijbaan. Alle kamers zijn mooi maar de suites en royal deluxe kamers (in het oude gedeelte) zijn prachtig!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.