53 bekeuringen bij verkeerscontroles in Zwolle

Zwolle – Op meerdere plaatsen in Zwolle werden donderdag 1 december verkeerscontroles gehouden, waarbij 53 personen bekeurd werden.

Voor de volgende overtredingen werden bekeuringen uitgeschreven: 15 keer voor overschrijding van de maximale constructiesnelheid (hoogste netto 80 km/u), 17 keer voor het negeren van een rood verkeerslicht, 15 keer voor het niet dragen van een autogordel , 1 keer voor een gladde band, 2 keer voor overschrijding va nde maximum snelheid, 2 keer voor niet handsfree telefoneren en 1 keer werd een lading niet op de juiste wijze vervoerd. De politie IJsselland controleert scherp deze periode. Afgelopen woensdag werden er bij een vergelijkbare controle ook al 55 bekeuringen uitgedeeld.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Klopt Witkopper… En dan is het donkerder, natter en gladder en is het meer dan terecht dat zulke medeweggebruikers goed gewezen wordt op de risico’s die ze bewust voor anderen vormen.


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door Natascha, op 3 december 2011 om 12:58
  Het niet dragen van een gordel is geen bewust gevaar vormen voor een ander……

  Maar wel dom 😉


  ⚠️ Meld

 3. Het hangt er ook vanaf waar die persoon in de auto zit. Zit ie achterin dan vliegt ie tegen de bestuurder of degene naast de bestuurder aan. Kun je lelijke verwondingen van oplopen. Dat geldt ook voor dieren die los in de auto vervoerd worden. Dus, gordel om, ook achterin!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.