Sinterklaas brengt FC Zwolle nieuwe website

Zwolle – Maandag 5 december 2011 presenteert FC Zwolle, samen met FIZZ Reclame + Communicatie haar nieuwe website. Als eerste club in de Jupiler League maakt FC Zwolle gebruik van het Online Media Netwerk, welke ontwikkeld is in samenwerking met CED en Infostrada Sports Group. FC Zwolle is hiermee de trotse pilotclub van dit project.
Edward van Wonderen, Algemeen Directeur FC Zwolle: ,,De website is voor supporters de eerste plek om informatie te vinden over de club, dit moet er goed uit zien en bovenal goed werken. Met de nieuwe website hopen wij daarin een nieuwe slag te hebben geslagen. Wij zullen niet stil blijven staan en hopen dan ook meer en meer nieuwe functionaliteiten toe te voegen."

Partners
De website is gebouwd in samenwerking met een aantal partners van de club. Zo is de website ontworpen door FIZZ Reclame + Communicatie, marketingpartner van FC Zwolle. ,,De website is het laatste puzzelstuk in de nieuwe huisstijl van FC Zwolle. Wij zijn dan ook trots dat ons ontwerp nu online staat" , aldus Michiel ten Brink, directeur bij FIZZ Reclame + Communicatie. De techniek wordt geleverd vanuit het Online Media Netwerk, een initiatief van de Coöperatie Eerste Divisie (CED) en Infostrada Sports Group.
Online Media Netwerk
Het doel van het Online Media Netwerk is om een collectief sterk netwerk van clubwebsites te realiseren met elk een eigen voorkant, maar één collectieve achterzijde waarmee de clubs een efficiency slag slaan op gebied van nieuws, video, rangen en standen. "Een collectieve opzet qua techniek biedt unieke mogelijkheden en kansen voor de clubs om de websites verder te ontwikkelen en uit te bouwen zonder dat de clubuitstraling verloren gaat" aldus Patrick Brand, directeur CED . "We blijven de komende jaren het platform verder uitbreiden met nieuwe mogelijkheden voor de club en haar supporters, daarbij valt te denken aan een collectief mobiel platform maar bijvoorbeeld ook aan een stuk loyalty richting de vaste en trouwe supporters van de club. Er is nog genoeg te doen."
Nieuwe functionaliteiten
De website is niet alleen grafisch verbeterd, ook functioneel zijn er de nodige zaken bij gekomen:
– directe koppeling naar www.fczwolle.tv;
– een virtuele tour door het stadion;
– live updates op vrijdagavond;
– meer gerichte kaartverkoopinformatie per wedstrijd;
– verbeterde wedstrijdverslagen;
– nieuwe zakelijke pagina’s.
Lancering
In verband met een verhuizing van de complete website kan het enige tijd duren voordat de nieuwe website voor iedereen beschikbaar is.
Artikel delen: