Gewonde bij steekpartij aan Melkmarkt

Zwolle – Op vrijdagavond even na 19.00 uur, terwijl er op dat moment een extra Sinterklaas koopavond was in de stad, is een 21-jarige man uit IJsselmuiden ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. De man werd door een nog onbekende man met een nog onbekend voorwerp gestoken in zijn buik en borst.

actie_melkmarkt.jpg
Bron: Twitter via @RonSchonewille

Het slachtoffer is aangetroffen op de Melkmarkt waarna hij door ambulancepersoneel met de ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. Van de verdachte ontbreekt nog ieder spoor. De politie heeft een grootscheepse zoektocht opgezet naar de verdachte. De Voorstraat, Melkmarkt, de Tijlspasage en de Melkmarktsteeg zijn anderhalf uur afgesloten geweest in verband met nader sporenonderzoek. Het is nog onduidelijk waarom en waar exact de man is neergestoken. Mocht u iets gezien hebben wat te maken kan hebben met deze steekpartij dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Vind het gek dat hier geen Burgernet melding is voor uit gegaan.

  Is dit niet zo ernstig als een economisch delict?

  Erg jammer. Nu slaan ze de plank compleet mis met burgernet.


  ⚠️ Meld

 2. Als er hier in Zwolle discotheken zou zijn, zou dit minder vaak gebeuren, in de stad Zwolle gebeuren er wel vaker ruzies met het vrije uitgaan leven, waarom? Omdat ze van café naar café gaan, mensen zijn dronken, hersenen functioneren niet goed, sommige zoeken dan buiten ruzie, als er discotheken in Zwolle zou wezen zou dit minder vaak gebeuren, dan zijn er portiers meer controles, mensen die binnen willen komen kunnen dan niet makkelijk wapens meenemen, mensen zijn bij de zelfde zalen,lekker feesten los gaan, iedereen in 1 tent achja is Zwolle he 😛


  ⚠️ Meld

 3. Ektu geloof niet dat je met discotheken dit voorkomt de horeca moet zelf zijn gasten niet te vol laten lopen met alcohol .Er zijn personen die zich met alcohol niet meer onder controle hebben en gauw agressief worden .Als ze eerst flink aan die gasten verdient hebben met drank en ze worden lastig gooien ze die buiten de deur en daar reageren ze zich dan op anderen af.De grootste boosdoener is de drank en of je nou in de discotheek staat of op straat wanneer je daar meer van op hebt als dat je aankan escalleerd de boel.


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door ingrid, op 2 december 2011 om 22:17
  @Rob, was er een een duidelijk signalement van de dader?

  Dat was er ook niet van de overvallers in Holtenbroek vond ik. Maar in mijn ogen is elk kenmerk een signalement. 😉


  ⚠️ Meld

 5. er zijn nu van die mensen die gelijk weten waarom dit is gebeurd terwijl de politie nog steeds vol vragen zit.wat heeft het nu temaken met discotheken.als er zo,n achtelijke met een mes op iemand in gaat steken kan overal gebeuren .gekken hou je nu tegenwoordig gewoon niet tegen


  ⚠️ Meld

 6. @Rob, ik denk wanneer het enigzins mogelijk was geweest er wel een burgernet melding was uitgegaan.
  Maar ik krijg de indruk dat er niet echt getuigen in de buurt waren.
  Maar wie weet stonden er camera’s in de buurt, en is de dader daar op weer te zien, en plaatst de politie hier nog een filmpje.


  ⚠️ Meld

 7. Maar wie weet stonden er camera’s in de buurt, en is de dader daar op weer te zien, en plaatst de

  daar zijn wel camera’s8)

  maar of die aan staan:o


  ⚠️ Meld

 8. De politie hoort vandaag getuigen en bekijkt de beelden van de bewakingscamera’s op de Melkmarkt. Omdat nog niet bekend is waar op de Melkmarkt de steekpartij heeft plaatsgevonden, weet de politie nog niet of er wel beelden van zijn.


  ⚠️ Meld

 9. Bericht door zwolluh, op 3 december 2011 om 14:14
  De politie hoort vandaag getuigen en bekijkt de beelden van de bewakingscamera’s op de Melkmarkt. Omdat nog niet bekend is waar op de Melkmarkt de steekpartij heeft plaatsgevonden, weet de politie nog niet of er wel beelden van zijn.

  Bent u woordvoerder van de Politie?


  ⚠️ Meld

 10. Wie zegt het dat het een mes was?

  De man werd door een nog onbekende man met een nog onbekend voorwerp gestoken in zijn buik en borst.

  Grappig dat mensen altijd een eigen draai geven aan het verhaal.. terwijl het geen eens bekend is welk voorwerp het is geweest. Misschien was het wel glas, weet jij veel..


  ⚠️ Meld

 11. als mensen eerder steken dan is het probleem sneller opgelost. dus ik pleit voor gratis verstrekte messen voor iedereen en versoepeling van de wet wapens en munitie


  ⚠️ Meld

 12. Waarom zijn er toch steeds weer van die …… die alles aangrijpen om het burgernet initiatief onderuit te halen?
  Wordt daar echt niet goed van zeg…..>:(


  ⚠️ Meld

 13. zeg dan eerder: wat een geldverspilling die 50 camera’s die daar rond het plein hangen maar de helft van de tijd niet aanstaan.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.