SOOZ organiseert 3e editie Persbal

Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) organiseert dinsdag 8 mei het jaarlijkse SOOZ Persbal. Vanaf 19.30 is publiek welkom in de bovenzaal van café The Living Room, Gasthuisplein 23. Doel van het persbal is de Zwolse studentenverenigingen aan te moedigen media-aandacht te scoren met hun verenigingsactiviteiten. Om op die manier Zwolle als studentenstad op de kaart te zetten

Op het Persbal presenteren de Zwolse studentenverenigingen hun mediasuccessen voor een brede jury. SOOZ heeft wederom aansprekende juryleden weten aan te trekken. Martin Knol, wethouder onderwijs zit de jury voor. Verder hebben Erica van Dijk, directeur studentenzaken van Windesheim, Irene van den Broek, voorzitter van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb), Tjitske Siderius, raadslid namens SP en Yang Yang Chiu, redactielid studentenzaken van de Stentor zitting in de jury. Voor de verenigingen zijn geldprijzen van 350, 250 en 150 euro te winnen. Komend Persbal is de derde editie van dit evenement. De afgelopen jaren sleepte studentenvereniging Oikos Nomos de hoofdprijs binnen. Oikos Nomos heeft al aangegeven de derde editie ook te willen winnen. Er zijn echter serieuze kapers op de kust. Spanning alom.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hiep Hoi! Studentenvereniging Oikos Nomos heeft dit jaar voor de derde maal op rij de juryprijs gewonnen. Ook de publieksprijs heeft ze in ontvangst mogen nemen. Oikos Nomos is zeer blij met deze overwinning!


    ⚠️ Meld

Reageer