Zwols Sinterklaasfeest voor de minima wordt succes

Zwolle – Het Sinterklaasfeest, bedoeld voor kinderen van Zwolse minima, is zaterdagmiddag een groot succes geworden. Door de inzet van vele vrijwilligers en Zwolse bedrijven werd het in de Nieuwe Buitensociëteit een groot feest en gingen de kinderen met mooie cadeaus naar huis. Maar liefst 150 kinderen hadden de dag van hun leven!

03-12-2011_st_nicolaas_buitensoos_5.jpg

Nadat het duidelijk werd dat er dit jaar twee Sinterklaasfeesten zouden worden georganiseerd voor gezinnen die onder het bestaansminimum leven is er een gesprek geweest tussen beide organisaties. De handen werden daarop ineen geslagen en er werd besloten dat er één groot Sinterklaasfeest werd georganiseerd in Regardz Nieuwe Buitensociëteit. De gezinnen werden zaterdagmiddag warm ontvangen met koffie/thee, ranja en met een lekkere Sinterklaaskoek. Tijdens de Sinterklaasmusical, die verzorgd werd door musicalschool Song&Dance, was er een spectaculaire goochel/jongleer act door Laurens van der Sluis. Aan het einde van het programma kreen alle kinderen een mooi cadeau mee naar huis. De organisatie wil volgend jaar weer een vergelijkbaar Sinterklaasfeest organiseren.

03-12-2011_st_nicolaas_buitensoos_3.jpg

03-12-2011_st_nicolaas_buitensoos_4.jpg

03-12-2011_st_nicolaas_buitensoos_1.jpg

03-12-2011_st_nicolaas_buitensoos_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Mooi om te constateren dat destijds de samenwerking voor dit feest hier op Weblog Zwolle tot stand is gekomen! Ook mooi dat het geslaagd is.


  ⚠️ Meld

 2. Voorgaande jaren hield Patricia Gieling dit feest in de Vrolijkheid. Nu met Rob Teitsma in de Buitensoos. Fijn dat het zo goed gegaan is. Er zijn nu veel kinderen heel erg blij.


  ⚠️ Meld

 3. Geweldig dat het zo’n succes is geweest…
  …inderdaad met dank aan WeblogZwolle,
  maar natuurlijk vooral met dank aan al die sponsoren en Sint en zijn Pieten;)


  ⚠️ Meld

 4. Fijn dat het een geslaagd feest was voor de genodigden, alleen jammer dat de Pedroband El Jubal die buiten stond te spelen bij aankomst niet word genoemd. Was erg gezellig.


  ⚠️ Meld

 5. Het was echt een superfeest en ik ben blij dat we de handen in één hebben kunnen slaan. We blijven dit vanaf nu dan ook zeer zeker doen!

  De pietenband die buiten aan ’t spelen was en later binnen waren helemaal geweldig! Mijn zoon wilde steeds maar buiten komen kijken hihihii.:D:D

  Op naar volgend jaar en misschien zelfs nog andere acties!

  Groetjes,

  Patricia


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.