Vrouw belaagd door onbekende man

Een 24-jarige inwoonster van Zwolle is zaterdagavond 28 april rond 18.10 uur belaagd door een nog onbekende man op de Händellaan. De vrouw liep richting het Bachplein toen ze de onbekende man tegemoet liep. Nadat deze haar gepasseerd was, greep hij de vrouw van achteren bij haar schouder. Hierbij liep de vrouw verwondingen aan haar schouder op. Als de vrouw richting een verderop lopende man om hulp roept, gaat de onbekende man er vandoor.

Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur tussen de 30 en 40 jaar. De man is rond de 1.80 m lang en heeft kort, donker haar. Hij droeg een wit t-shirt en vermoedelijk een spijkerbroek. De man maakte een onverzorgde indruk. De politie roept getuigen en mensen die zich tussen 18.00 en 18.30 uur op de genoemde locatie bevonden op zich te melden op telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Ik vraag me af of er meerdere mannen rondlopen met redelijk hetzelfde signalement of dat het er ?©?©n is:
  In dit bericht:

  Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur tussen de 30 en 40 jaar. De man is rond de 1.80 m lang en heeft kort, donker haar. Hij droeg een wit t-shirt en vermoedelijk een spijkerbroek. De man maakte een onverzorgde indruk.

  Eerder een bericht over een kerel in de Aa-landen:
  https://www.weblogzwolle.nl/content/view/2657/1/

  Het signalement van de dader luidt: een 20 – 30 jarige man, licht getint uiterlijk, kort zwart naar voren -met gel- gekamt haar, ongeveer 1.80 meter, had puistjes in zijn gezicht, droeg een wit t-shirt en een spijkerbroek.

  En nog wat eerder deze:
  https://www.weblogzwolle.nl/content/view/2647/1/

  De onbekende man heeft een licht getinte huidskleur en heeft zwart haar.
  Hij is rond de 1,70 meter lang, heeft een normaal postuur en is rond de 28 jaar. Vermoedelijk mist de man een tand in zijn bovengebit. Hij reed met een ontbloot bovenlichaam en had waarschijnlijk een damesfiets.

  Overeenkomsten:
  Zwart haar
  Licht getinte huidskleur
  Het onverzorgde uiterlijk/missende tand/puistjes

  Leeftijd vari?«ert nogal maar grofweg zou rond de 30 het meest passen bij de 3 plaatjes.
  Lengte vari?«ert nogal.

  Ik hoop dat het maar ?©?©n gast betreft en niet meerdere figuren die niet weten waar hun handen thuis horen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.