Topsportauto voor Overijsselse sporters onthuld

Zwolle – Op vrijdag 2 december is Topsport Overijssel de samenwerking aangegaan met een tiental nieuwe faciliteiten*. Bij deze faciliteiten kunnen de topsporters en talentvolle sporters van Topsport Overijssel sportspecifieke materialen met korting aanschaffen of tegen gunstige tarieven gebruik maken van topsportgerichte diensten, zoals sportpsychologie, sportdietetiek en inspanningsfysiologie. Het totale aantal faciliteiten is nu meer dan 50. De contracten werden getekend bij automobielbedrijf Berendsen en de Graaf in Zwolle. Na de ondertekeningen werd de nieuwe topsportauto onthuld die Overijsselse sporters tegen een gunstig tarief kunnen leasen.

topsportov.jpg

Topsport Overijssel, partner binnen het Olympisch Netwerk Overijssel, ondersteunt topsporters en talenten op weg naar de top. Vanaf het moment van de ontdekking tot en met de afbouw van de topsportcarrière wordt professionele begeleiding op maat geboden. De sporter is daarbij leidend. Voorzieningen en ondersteuning sluiten zowel op het gebied van de sportieve als de maatschappelijke carrière aan. 

*Deze faciliteiten zijn:

Zunnie Fitness (fitness) – Staphorst

Coach2Score (sportpsychologie) – Deventer

Reflex Kampen (vrijkaartenbeleid) – Kampen

Dietisten Groep NL (sportdietetiek) – Raalte e.o. (diverse locaties)

Promovimento (inspanningsfysiologie) – Zwolle

Telstar (sportsfashion) – Zwolle, Deventer, Harderwijk, Coevorden

MizuWaai Dalfsen (vrijkaartenbeleid) – Dalfsen

KeyRoute (loopbaanbegeleiding) – Zwolle

Life Style Fitness & massage (fitness & sportmassage) – Raalte

Berendsen en de Graaf, Toyota Financial Lease, Brand Oil, Bert Smit Reklame (lease auto met brandstof-kortingspas) – Zwolle

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Bijna jaloers vraag ik me – als gepensioneerde, welwillende burger met veel vrijwillgheden in het leven van gehandicapten en beperkten – af of ik ook in aanmerking kom voor een leuk autootje met wervende teksten en dat vooral tegen zeer gunstige lease voorwaarden.

    Ik bedoel maar: ik doe toch ook zeer mijn best!    ⚠️ Meld

  2. @Ongelofelijk! Direct bellen met Berendsen & de Graaf, en vragen wat zo’n reclamekarretje doet in de lease. Misschien bent u wel bereid om voor dat geld in zo’n auto te rijden…..;)


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.