Landstede Basketbal en CSE Christmas Clinic

Zwolle – Ook dit jaar organiseren Landstede Basketbal en het Centre for Sports & Education weer een spetterende basketbalclinic in de kerstvakantie, namelijk op 29 december. Iedereen tussen 12 en 18 jaar kan die dag onder leiding van spelers en coaches van Landstede Basketbal aan hun vaardigheden werken. Je gaat deze dag aan de slag met de basis van basketbal en leert onder andere passen, schieten en dribbelen.

cb_5-1.jpg

’s Middags is er een bijzondere gast. Bondscoach Gadi Kedar (zie foto) van het nationaal Herenteam verzorgt een 1 ½ uur durende clinic. Na deze clinic zullen we de dag afsluiten met wedstrijdjes en een All Star game. De clinic vindt plaats in het thuisfront van Landstede Basketbal, het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 te Zwolle. De inschrijfkosten bedragen € 40,00. Dit is inclusief een lunch, een T-shirt, een bal én een geweldige sportieve dag onder begeleiding van topcoaches! Na de clinic kun je genieten van topbasketbal op internationaal niveau bij Basketball Days. Kaarten daarvoor kun je hier bestellen.

Ik wil meedoen, hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar landstedekerstclinic@hotmail.com. Als wij je e-mail hebben ontvangen krijg je een mail terug met informatie over de betaling en dergelijke.

Meld je snel aan, want VOL is VOL!

Artikel delen: