White Edition Kerstshow naar De Casteleyn

Zwolle – Dit jaar geen Kerstshow in de Broerenkerk. Aangezien evenementenbureau PBN Music & Events de traditie graag wil voortzetten heeft het in samenwerking met De Casteleyn besloten om 2e kerstdag een Mini White Edition Kerstshow m.m.v. DJ. NiteFox en Ronnie Ruysdael te organiseren.

Ruysdael toerde met De Sjonnies vele jaren door Nederland met de Bizarre Familieshow, een avondvullend programma met een Dj, hilarische artiesten, foute verzoekjes en een ongeëvenaard feestelijk optreden van de gastheren zelf. Sinds 2002 gaf de groep jaarlijks een speciale kerstshow in Zwolle en deze ‘white-edition-christmas-shows’ zijn, getuige de beelden op YouTube, een eigen leven gaan leiden. Honderden uitzinnige en in wit geklede feestgangers zetten bij de eerste klanken de polonaise in en stoppen pas nadat de laatste toegift heeft geklonken. Dit jaar gaat Ruysdael solo, maar wel met D.J. Nitefox in zijn buurt.

Locatie: Café de Casteleyn, Kamperstraat 33 Zwolle

Datum: 26 december 2011
Aanvang 20:00 uur
Dresscode: White
Tickets € 10,– bij de Casteleyn
Vol=Vol

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Keileuk feestje, maar erg jammer dat het niet meer in de feestkerk kan nu Waanders daar in gaat komen. Het wordt nooit meer zoals vroeger.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.