Handsome Poets voor speciale Kerstshow naar Hedon

Zwolle – 2011 Was een succesjaar voor pop- rockformatie Handsome Poets. De band was op diverse festivals te zien, waaronder Lowlands, scoorde een Megahit met Dance (The War Is Over) en sleep de 3FM Serious Talent Award binnen. Zo een glansrijk jaar verdient een grootse afsluiting en die wordt gevonden in een volwaardige kersttour met op zaterdag 17 december een optreden in Zwols poppodium Hedon. Voor liefhebbers start het feest donderdag 8 december al met een speciale akoestische sessie in Het Vliegende Paard te Zwolle.

De mannen ruiken de dennennaalden en zien in een glimmende kerstbal reeds een geweldige toer voor de kerst opdoemen. Om het jaar feestelijk uit te luiden worden alle fans uitgenodigd om in gepaste kledij aanwezig te zijn op de “Handsome Poets Kerst Tour 2011”. In een gepaste ambiance zal gedanst kunnen worden op nieuw geschreven werk en natuurlijk op de onsterfelijke hits als Blinded, Call Back Tomorrow en de megahit Dance (The War Is Over).

Op donderdag 8 december zullen de Handsome Poets als voorproefje voor het optreden op zaterdag 17 december in poppodium Hedon ’s avonds om 23:00 uur een akoestische sessie spelen in Het Vliegende Paard. Deze sessie is vrij toegankelijk voor iedereen.


HANDSOME POETS – Kersttour 2011

Support: SCHOONHOVE BRASS KWINTET


Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Zaterdag 17 december

Open : 20:00 uur

Aanvang : 21:00 uur

Entree : € 12,50 (excl. € 1,- servicekosten)

Artikel delen: