Sticks captain sponsorloop voor 3FM Serious Request

Zwolle – Sticks is de komende weken City Captain van Zwolle voor Meters voor mama’s. De Zwolse rapper van de band de Fakkelbrigade roept iedereen op om in actie te komen voor de sponsorloop van Zilveren Kruis Achmea voor 3FM Serious Request. Dit jaar gaat het ingezamelde geld naar moeders die geraakt zijn door oorlog.

citymoves_zwolle_16_1_van_1.jpg

Sticks: ”Ik steun deze sponsoractie omdat er genoeg oorlog en andere ellende is. Daarom vind ik het meer dan logisch om mij als City Captain in te zetten!” Onder aanvoering van Sticks kan iedereen op dinsdag 20 december in Zwolle meelopen én geld inzamelen voor het goede doel. Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.metersvoormamas.nl. Op dinsdag 20 december doet Meters voor mama’s Zwolle aan en kan iedereen tussen 10.00 en 19.30 uur meelopen voor het goede doel. De start en finish zijn op het Rodetorenplein. Een loopronde is 550 meter en lopers en wandelaars kunnen zoveel rondes op hun naam zetten als ze willen. Hoe meer meters, hoe meer geld er opgehaald kan worden. Inschrijven en sponsors werven kan via: www.metersvoormamas.nl.

De Meters voor mama’s-estafette vindt plaats van 18 tot en met 24 december, de actieweek van 3FM Serious Request. De estafette start in Leiden, en gaat dan naar Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Rotterdam en op 24 december weer terug naar het Glazen Huis in Leiden. De steden worden aan elkaar verbonden door een nachtloop en duurt daardoor 6 x 24 uur.

City Captains

De lopers in de steden worden aangemoedigd door een bekende City Captain, die een sterke band heeft met de stad. De City Captain maakt het ingezamelde geldbedrag van zijn of haar stad ’s avonds live op radio 3FM bekend. Dit gebeurt tijdens een feestelijk muziekprogramma op de finish-locatie, dat vanaf 16.30 uur gepresenteerd wordt door 3FM DJ Domien Verschuuren. City Captains in andere steden zijn: Joshua Nolet, leadzanger van Chef’Special (Haarlem), acteur Pim Wessels (Apeldoorn), zangeres Sabrina Starke (Rotterdam) en oud-marathonloper Marti ten Kate (Enschede).

Zilveren Kruis Achmea is hoofdpartner van 3FM Serious Request. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor moeders die geraakt zijn door oorlog. De totale opbrengst van de Meters voor mama’s-actie gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis.

Artikel delen: