Groots concert van BLØF in IJsselhallen Zwolle

Zwolle – De immens populaire Zeeuwse groep Bløf staat zaterdag 10 december op de planken in de IJsselhallen Zwolle. Deze show is onderdeel van de ‘Alles Blijft Anders Najaarstour’ waarbij de band grote zalen in Nederland aandoet. Naast nummers van het nieuwe album zullen ook bekende grote hits zoals ‘Alles Is Liefde’, ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’ en ‘Aan De Kust’ gespeeld worden.

Bij het concert in de IJsselhallen pakt BLØF fors uit met een volledige rockshow inclusief grote projecties en uitgebreide licht- en lasershow wat ongetwijfeld zal zorgen voor een enorme sfeer en ambiance. Het voorprogramma wordt verzorgd door ED. Deze Hagenees is momenteel veelvuldig op de radio te horen met zijn eerste single ‘Face Down’. ED werd persoonlijk gevraagd door de heren van BLØF.“Wij vinden het belangrijk om veelbelovende bands een kans te geven om voor een groter publiek te spelen en meters te maken. Dat is uiteindelijk waar een band nog beter van wordt, in alle opzichten. ED is een band die dat naar ons idee zonder meer verdient. En het is niet alleen een hele goeie band, maar Ed Struijlaart zelf is bovendien een begenadigd liedjesschrijver. De debuutplaat van ED is pakkend en meeslepend, precies zoals BLØF het graag hoort.”, aldus Peter Slager. Het concert van Bløf op 10 december in de IJsselhallen begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.00 uur open. De kaartverkoop is inmiddels gestart, tickets kosten € 29,50 exclusief reserveringskosten en zijn verkrijgbaar via www.blof.nl, Primera-winkels of telefonisch via 0900-9000500. Meer informatie over de tour is te vinden op www.blof.nl

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik zou naar het concert toe gaan tot een paar van die ********** inbrekers het nodig vonden om onze kaarten en de rest van onze spullen te stelen. Grrrrrr…..


    ⚠️ Meld

  2. @ingrid we hebben wel een inboedelverzekering maar het duurd erg lang voordat je geld
    uitgekeerd krijgt. Ook is het nog maar de vraag hoeveel je krijgt omdat ze alles indexeren.
    We hebben niet gekeken of er nog kaartjes zijn omdat we best veel geld hebben moeten voorschieten en de kaartjes best wel duur zijn.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.