Soulicoon Waylon naar Hedon

Zwolle – Met een podiumpersoonlijkheid die jaren ervaring verraadt en een stem die klinkt alsof hij alle rock en soul van de jaren zestig en zeventig in zich verenigd heeft maakte Waylon drie jaar geleden grootse indruk. Debuutalbum Wicked Ways overtrof alle verwachtingen en kroonde Waylon tot Nederlands soulicoon. Nu is de man terug met een gloednieuw album. Vrijdag 16 december geeft Waylon een optreden in Zwols poppodium Hedon. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Waylon’s debuutalbum werd een hit en succesvolle tournees in binnen en buitenland volgden. Zo stond hij in 2010 in het voorprogramma van wereldster Whitney Houston tijdens tijdens 10 arena shows in het Verenigd Koninkrijk en maakte hij een succesvolle tournee in Canada. Het vergde twee jaar, vijf studio‟s en drie landen, maar Waylon’s tweede album is eindelijk een feit. After All draagt elf tracks, stuk voor stuk een ode aan de liefde. Verwacht geen met kaarslicht beschenen liedjes die druipen van de suikerstroop en roze bellenblaas, want „Liefde zet alle emoties op scherp, de goede én de slechte‟, aldus Waylon.

Meet & Greet

Speciaal voor de trouwe fans vindt er een Meet & Greet plaats voor vier gelukkige prijswinnaars (mogen elk een vriend of vriendin meenemen). Meedoen is eenvoudig, stuur je ticketnummer voor zondag 11 december op naar prmedewerker@hedon-zwolle.nl en je maakt direct kans. Het ticketnummer vind je bij het e-ticket onder de streepjescode, bij een hard-copy ticket vind je deze links onderaan

WAYLON

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer: Vrijdag 16 december

Open: 20:00 uur

Aanvang: 21:00 uur

Entree: € 26,00 (excl. € 1,- servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: