Nieuw tankstation Firezone op de Grote Markt?

Zwolle – Dinsdagavond onstond er enige commotie in Zwolle toen bleek dat Firezone een nieuw tankstation aankondigde (zie foto) op de Grote Markt in Zwolle. Het moet a.s. zaterdag al geopend gaan worden…

firezone_gm.jpg

Ook op de social media kanalen ging dinsdagavond als snel de ronde dat er op het autoluwe stadsplein in Zwolle een nieuw tankstation zou komen. Een enkeling maakte zich ook zorgen: "ik maak me ernstige zorgen over mijn veiligheid en die van mijn kinderen. Kan dit zomaar??". Er lijkt sprake te zijn van een groot misverstand, want een nieuw tankstation op de Grote Markt is niet mogelijk. Er lijkt meer sprake van een slimme reclameactie.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Als een mega kermisattractie daar op de Grote Markt kan, dan kan een tankstation toch ook? en dan meteen maar een carwash in de Grote Kerk, alles moet toch kunnen in Zwolle?:):)


  ⚠️ Meld

 2. Jaja om vervolgens met je auto naar de mac te rijden waar vanaf a.s zaterdag een macdrive is geopend !!En daarna als toetje popcorn bij de Kroon die opend met de eerste autobios 8)
  Daarna slapen met zn allen in de parkeergarage aan de emmawijk om zo zondags met auto en al te gaan schaatsen op de ijsbaan 😀


  ⚠️ Meld

 3. @observer
  Volgens mij waren ze ook iets van plan met de Peperbus wat ze in Amerika ook hebben op zon hoge toren. Iets met een achtbaan en zon schietstoel voor een mooier uitzicht op Zwolle. ;);)8)8):P:P


  ⚠️ Meld

 4. Goede publiciteitsstunt want: een ‘openingsactie’ op de Grote Markt wil toch niet zeggen dat er ook een tankstation geplaatst wordt? Of ben ik nou gek….


  ⚠️ Meld

 5. je kunt er met dobbelstenen gooien, en als je dan dubbel gooit kun je gratis tanken elders in de stad waar al een tankstation staat.
  dat denk ik want dat hebben ze al vaker op deze manier gedaan.


  ⚠️ Meld

 6. D’r staat letterlijk op de site: “Op 10 december opent Firezone haar 100ste tankstation op de Grote Markt in Zwolle”. Hoe duidelijker moet het nog worden?


  ⚠️ Meld

 7. ze open op 10 december op de grote markt en maken dan bekend waar die staat? Kom op, dat jullie hier nog in trappen.
  Nog eentje dan? Bij mag mag je sigaretten kopen voor 10 cent, daarna worden we het over de verkoopprijs wel eens… tadaa.
  Kunt u mij vertellen hoe laat het is? Ja dat kan ik, hoe laat is het dan? Ja, maar dat vroeg u niet.
  Hoe lang is een Chinees. Welke? Hoe Lang, zusje van NiHao?
  En wat bereiken ze dus… iedereen leest en praat er over… wie is er nu slimmer?
  Kan je met een rode pen blauw schrijven?


  ⚠️ Meld

 8. @Huub; zeg nou zelf, de discussie over taal is leuk. NATUURLIJK snapt iedereen dat daar geen pomp komt. En inderdaad kan je de discussie starten, of dit artikel wel geplaatst moet worden aangezien het een hoog marketingsgehalte heeft… Aan de andere kant, de echte nieuwswaarde hier is, dat er in Zwolle blijkbaar een nieuwe Firezone komt en dat daar op 10 december een boel drukte om komt in de binnenstad. Voor mij is dus de nieuwswaarde; Als ik zaterdag rustig wil shoppen, moet ik dat misschien maar beter niet in de binnenstad doen ;-).


  ⚠️ Meld

 9. Zouden er echt mensen rondlopen die dachten er een een bezinepomp op de grote markt kwam? Ik kan me het niet voorstellen. Ik denk dat deze mensen ook denken dat er een pot goud aan het eind van de regenboog staat.;)


  ⚠️ Meld

 10. Directeur Peter Groen van Firezone moet wel lachen om alle ophef. Hij blijft overigens stug volhouden dat er zaterdag een tankstation op de Grote Markt zal verrijzen. Maar in welke vorm laat hij in het midden. ⤽Ik ben blij dat er zoveel over wordt gesproken. Dat is goed voor Firezone.⤝

  Wat wel zeker is dat Firezone een echt tankstation gaat openen naast de plaatselijke MacDonalds.

  Bron: Internet


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.