Drukke Koninginnenacht in Zwolle

Ook dit jaar is de Koninginnenacht in Zwolle weer zeer goed bezocht. Enkele duizenden bezoekers trokken de Zwolse binnenstad in om daar de Koninginnenacht in de vele cafés en pleinen te gaan vieren.

Q-Night op het Rode Torenplein was dit jaar in Zwolle een nieuwkomer. Een dancefeest waar vele honderden bezoekers op af kwamen. DJ Cuzco was zondagavond één van de DJ’s en zorgde weer zoals gebruikelijk voor een meer dan prima dansbare set.


Q-Night met o.a DJ Cuzco

Op het podium van het Gasthuisplein stond tijdens Koninginnenacht de Nederlandse topper Manuela Kemp met een optreden op het programma. Ook hier waren weer vele bezoekers op af gekomen.

 
Manuela Kamp op het podium van het Gasthuisplein

Echt druk was het dit jaar weer in en bij de grote feesttent op het Grote Kerkplein, na de diversen optredens bleven vele bezoekers nog lang feest vieren bij de Zwolse horeca gelegenheden.


De feesttent op het Grote Kerkplein weer bijzonder druk

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Nu ben ik alle een hele tijd opzoek ( via internet ) naar optredens van Manuela Kemp en mis helaas toch nog regelmatig een optreden vooral van festivals zoals deze . Ik vindt het heel jammer dat ik dit weer gemist heb :'( ik was er graag bij geweest .


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.