Thomas gratis naar kerstconcert

Zwolle – Alle mensen die Thomas heten opgelet! Het Zwolse amateurorkest Thomas heeft een sociale media-actie opgezet waarbij mensen met de naam Thomas kans maken op een gratis entreekaartje voor het kerstconcert ‘Een blik in de spiegel’ op dinsdag 20 december a.s in theater De Spiegel.

Wat moet je doen? Mail een foto of scan van een geldig identiteitsbewijs (paspoort etc.) waarop de naam ‘Thomas’ duidelijk te lezen is en maak kans op een gratis entree voor deze sfeervolle kerstshow voor de hele familie. De enige voorwaarde is dat je wel minstens een concertkaartje erbij moet bestellen om kans te maken op het tweede gratis kaartje! Mail je naam, adres, postcode en woonplaats naar: vanaltena@home.nl. Zowel grote als kleine Thomassen mogen meedoen aan de deze Thomasnaam-actie. Hoe eerder je reageert, des de groter de kans is dat je wint! Meer informatie over de inhoud van het kerstconcert in De Spiegel is te vinden op: www.odeondespiegel.nl onder het kopje ‘Programma’.

De naam Thomas is nauw verbonden aan Zwolle. Thomas-orkest (voorheen koninklijke orkestvereniging Thomas à Kempis) is het oudste amateur-orkest in Zwolle en vernoemd naar Thomas Hemerken of Thomas van Kempen, die in 1399 als 15-jarige jongen naar Zwolle kwam en werd toegelaten tot het Sint Agnietenklooster. Daar hield hij zich voornamelijk bezig met het schrijven van theologische tractaten, waarvan uiteindelijk een boek tot stand kwam, de Imitatione Christi, na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld.

Artikel delen: