Zwols talent viert kerst in De Spiegel

Zwolle – Een blik aan Zwols talent wordt door Odeon De Spiegel theaters en Het Thomas Orkest opengetrokken om van het kerstconcert “Een blik in De Spiegel” iets heel bijzonders te maken. 20 december van 20.00 uur treden, samen met het Thomas Orkest, ondermeer Bert Vrieling, Jilles, Muppetstuff, Esther Groenenberg, Cindy Oudshoorn (Kayak) en vele anderen op in Theater De Spiegel.

Drie thema’s (Heal the World, Everybody’s got a story en All you need is love) vergroten het saamhorigheidsgevoel van de kerstdagen tijdens deze voorstelling prachtig uit. De individuele artiesten geven zich over aan de wisselwerking tussen Het Thomas Orkest, projectie op scherm en variété. Het concert kent een toegankelijk repertoire van lichte en populaire muziek met een geïntegreerd combo, bestaande uit een basgitaar, gitaar, piano en drums.

Een spiegel voorhouden

Passie, gevoel en vernieuwende ideeën. Dat is wat Patrick Curfs, de dirigent van het Thomas Orkest, meebrengt naar het kerstconcert in Theater De Spiegel. “Kerst, familiefeest, feest van bezinning, viering van de geboorte van het licht, is een moment waarin oorlog en vrede ineens scherp zichtbaar worden. Zowel in het groot, tussen landen, als in het klein, in de privésfeer. Respect en liefde zijn een belangrijke reddingsboei. Niet alleen in oorlogstijd, óók in vredestijd. We willen met onze show op deze emoties mensen daarvan bewust maken, en er samen met het publiek een warme, bijzondere avond van maken waarin iedereen zich welkom voelt.” Aldus dirigent Curfs.

Door Zwollenaren voor Zwollenaren

Op de dag van het avondconcert zal er ook een extra matineevoorstelling plaatsvinden. Een grote groep mensen die normaal gesproken niet zo gauw naar het theater komt, wordt op een bijzondere middag getrakteerd. Het Zwolse bedrijfsleven, De Junior Kamer en tal van andere bedrijven hebben de handen ineen geslagen om hun steentje bij te dragen en dit mogelijk te maken.

Op zoek naar Thomas…

Heet jij of je broertje, vader, opa of buurman ‘Thomas’ dan heb je geluk! Wanneer je je aan het bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters kan legitimeren als ‘Thomas’ dan krijg je twee kaarten voor “Een blik in De Spiegel” voor de prijs van één. Een leuk begin van de kerstdagen!

Artikel delen: