Huismeesters Windesheim verkopen vis voor goed doel

Zwolle – Ze hebben het al eerder gedaan, de huismeesters van Windesheim: zelf paling en makreel roken en verkopen op het plein bij de hoofdingang. De reacties waren positief en daarom besloten de huismeesters om dit jaar op 15 december van 11.00 tot 16.00 uur opnieuw een gezellige markt te organiseren waar bezoekers kunnen genieten van gerookte vis en andere lekkernijen. De kerstgedachte wordt daarbij niet uit het oog verloren.

Wie op 15 december de markt bezoekt en een visje komt happen, werkt tegelijk mee aan een goed doel. De volledige opbrengst van de verkoop van vis, hapjes en drank gaat naar KiKa. Deze bekende organisatie ondersteunt onderzoek naar kanker bij kinderen en werft fondsen voor de zeven kinderkankercentra die Nederland rijk is. Dat alles met het doel om kanker bij kinderen beter te kunnen behandelen en het leven van kankerpatiëntjes te veraangenamen.

Teambuilding voor een gezellige dag

Naast geld inzamelen voor KiKa hebben de huismeesters nog een ander doel: teambuilding door het organiseren van een leuke gezamenlijke activiteit. Het resultaat is te zien op 15 december op het plein bij de hoofdingang van Windesheim. Naast een vistent met gerookte paling, forel en poon, is er een haringkar en kramen met warme chocomelk, glühwein, warme worst en zelfgemaakte saté.
Ook worden er prijzen verloot. Loten zijn vanaf 5 december te koop bij de huismeesters van Windesheim.

Artikel delen: