Nieuwe geheimen in de binnenstad van Zwolle

Zwolle – Vanaf nu is het Geheim van Graaf Sassendonk, niet alleen in groepsverband maar ook individueel te spelen. Met een superspannend interactief doe-boek, speciale gadgets voor onderweg en een eigen smartphone met internetverbinding ga je samen met je ouders (bijvoorbeeld in de Kerstvakantie) op zoek naar het grote geheim dat Graaf Sassendonk in Zwolle verstopt heeft!

graaf_1.jpg

De tocht begint spectaculair met een vertoning van de virtuele wereld van Graaf Sassendonk. Een mysterieus zegel op de achterzijde van het interactieve doe-boek neemt je (d.m.v. Augmented Reality) even mee terug in de tijd. Een belevenis die je niet mag missen! Door het scannen van diverse QR-zegels in jouw interactieve doe-boek krijg je onderweg spectaculaire animaties en filmpjes te zien. Deze geven je steeds meer belangrijke aanwijzingen die je helpen om het goedbewaarde geheim van Graaf Sassendonk te ontmaskeren. Met het juist beantwoorden van de opdrachten uit het doe-boek ontcijfer je een code die de sleutel vormt tot de oplossing van het geheim. Maar dan moet je wel alle opdrachten uit durven te voeren! Durf jij het aan?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij als één van de eersten de uitdaging aangaan? Koop dan het doe-boek bij VVV Zwolle voor € 11,95 en ontvang er een handige tas, kompas, leuke uitnodigingskaart voor al je vrienden en Zwols Wonderwater gratis bij. Houd ook de website www.graafsassendonk.nl in de gaten en meld je daar aan voor de nieuwsbrief. Het doe-boek is ook alvast te bestellen via www.vvvzwolle.nl/webwinkel

KERSTVAKANTIETIP: Terwijl jij het geheim ontrafelt kunnen je ouders gelijktijdig met jou de stadswandeling “Sporen van Blauwvingers” volgen. Deze is tevens verkrijgbaar bij VVV Zwolle aan de Grote Markt 20, voor € 3,95.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.