FC Twente – FC Zwolle (Vrouwen) live bij TV Oost

Zwolle – TV Oost doet dit seizoen live verslag van alle thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen, de regerend landskampioen in de Eredivisie Vrouwen. Vrijdag 16 december speelt de selectie van FC Twente in de eigen Grolsch Veste de competitiewedstrijd tegen provinciegenoot FC Zwolle.

Het live verslag van TV Oost begint om 19.20 uur met een voorbeschouwing vanuit De Grolsch Veste door presentator Bert van Losser. De aftrap is om 19.30 uur, het commentaar bij de wedstrijd wordt verzorgd door Paul Schabbink. In de rust (omstreeks 20.15 uur) is er een uitzending van het actualiteitenprogramma Overijssel Vandaag. Het wedstrijdverslag duurt tot ongeveer 21.20 uur.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. En voor de rechten van FC Twente Vrouwen plus de Topklasse hebben we mooi niet naar Eagles-Zwolle kunnen kijken.

  Een echte Zwolle-supporter zit op dat tijdstip trouwens niet voor de buis, maar in het stadion voor Zwolle-Fortuna Sittard.


  ⚠️ Meld

 2. Een echte topwedstrijd voorzien van Twents commentaar. Nee dankje hier kom ik mijn bed niet voor uit. Het is alleen maar dat Twente speelt. FC Zwolle – Ado den Haag zou niet uitgezonden worden door RTV Tukker.


  ⚠️ Meld

 3. Een echte Zwolle-supporter zit op dat tijdstip trouwens niet voor de buis, maar in het stadion voor Zwolle-Fortuna Sittard.

  Wat een onzin!


  ⚠️ Meld

 4. 😮 Verneem net dat de oudste toch eigenlijk wel vindt (ook omdat ie vandaag al natgeregend is) dat ie wel met de auto naar de FC kan worden gebracht…….hmmmmmm


  ⚠️ Meld

 5. :D:D:D Maar ik probeer je juist te leren da’k een keer’l onder een pluutje ook zo lullig vind. Heb een keer vanaf het politiebureau terug MOETEN lopen….daar heb ik wel e.e.a. van geleerd. Nog een paar uur om iets te bedenken waar ze wel wat van aannemen. Iets over “dat alles niet vanzelf gaat”. Moet de ander ook nog naar een feestje, misschien kan die in 1 rit mee en kunnen ze met elkaar in discussie geraken (over “vewend zijn”) dan zou ik met liefde sturen (jazelfs nog wel een extra stukkie om willen rijden), grote glimlach, nixxx hoeven zeggen alleen luisteren….ze horen niet eens dat Slam niet op staat………………heerlijk toch dat wegdromen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.