Michael Boogerd schaatst op Zwolse drijvende ijsbaan

Zwolle – Vrijdagmiddag was het een drukte van belang op het Rodetorenplein in Zwolle. Oud-wielrenner Michael Boogerd gaf samen met zijn partner Darya Nucci, in het kader van promotie van Holiday on Ice dat begin januari 2012 weer naar Zwolle komt, op de tijdelijke drijvende ijsbaan in de Thorbeckegracht een 10 minuten durende schaatsdemonstratie.

09-12-2011_michael_boogert_1.jpg

De schaatsdemonstratie van Michael Boogerd en Darya Nucci past in het kader van promotie voor de schaatsshow Tropicana ‘The Passion Tour’. Deze spetterende show vindt van 4 tot en met 8 januari 2012 plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Begin dit jaar wonnen Boogerd en Nucci het succesvolle televisieprogramma ‘Sterren dansen op het ijs’. Daarmee verdienden zij een plekje in Tropicana. Tijdens de televisieshow spatte de passie al van het ijs, in Tropicana laten Boogerd en Nucci wederom de vonken van het ijs af vliegen. Boogerd en Nucci schaatsen in de show op ‘My heart will go on’ van Celine Dion (hun finalekür uit het televisieprogramma) en ‘Work the room’, een nieuw nummer van Barry Manilow.

09-12-2011_michael_boogert_2.jpg

09-12-2011_michael_boogert_5.jpg

09-12-2011_michael_boogert_4.jpg

Over ‘Tropicana – The Passion Tour’

In Tropicana – ‘The Passion Tour’ draait het om passie: passie voor muziek, dans, schaatsen en de liefde! Tropicana vertelt het verhaal van die liefde door te laten zien dat op tal van plekken in de wereld en tal van momenten in de tijd mensen erdoor in vervoering worden gebracht. Het is swingen geblazen op Latin Pop, Big Band ritmes en Rock ’n Roll. Ook zwijmelt men weg op zwoele ballads waaronder de mooiste nummers van Barry Manilow. Op ‘Copacabana’,‘I can’t smile without you’ en ‘Mandy’ maken de schaatsers de passie in iedereen wakker!

09-12-2011_michael_boogert_3.jpg

Romantisch ijsdansen, spectaculaire acrobatiek, fantasievolle kostuums met op de achtergrond betoverende beelden op het indrukwekkend grote LED scherm, maken iedereen verliefd op Tropicana.

Reserveren voor ‘Tropicana’ kan via 0900 300 3000 (45cpm) of via www.holidayonice.nl. Kaarten zijn beschikbaar vanaf €29,95. Kijk voor speeldata met Boogerd & Nucci op www.holidayonice.nl.

IJsbaan Zwolle

De mobiele ijsbaan op het water is voor Zwolle een primeur. De ingang van de baan is gesitueerd op het Rodetorenplein. De schaatsbaan is tot en met 8 januari 2012 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt € 3,00. Schaatsen zijn te huur voor 3,50 euro.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.