Al 33 Vragers en Aanbieders voor Beursvloer Zwolle

Zwolle – Sinds de aanmeldingstermijn begon op 1 november zijn er inmiddels al 33 Vragers & Aanbieders ingeschreven voor Beursvloer Zwolle 2012. In verband met het evenwicht tussen vraag & aanbod wordt er binnenkort gewerkt met een wachtlijst voor maatschappelijke organisaties.

Nelleke Vedelaar en René de Heer, namens het College van Burgemeester & Wethouders, zijn de eerste VIPS die hebben toegezegd te zullen deelnemen aan Beursvloer Zwolle op 21 maart. Zij staan de maatschappelijke organisaties te woord en sluiten matches. De zesde editie van Beursvloer Zwolle zal plaatsvinden op woensdag 21 maart 2012 bij de Groene Welle aan de Koggelaan 7. Beursvloer Zwolle 2012 wordt uitgevoerd door de Vrijwilligercentrale Zwolle, MKB IJssel-Vecht en Samen Maken We De Stad. Beursvloer Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Gemeente Zwolle.

De Superaanbiedingen van Beursvloer Zwolle zijn: Wegener HuisaanhuisMedia, Webtrio, Salverda, Zalsman en JJ Video producties zijn de 5 superaanbieders van de komende Beursvloer. Zij stellen een aanbod beschikbaar ter waarde van 2500 euro aan één maatschappelijke organisatie die zij tijdens Beursvloer Zwolle op 21 maart gaan kiezen.

Artikel delen: