Chat Log 41

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 42 ) te voorzien. Ga gerust je gang! 

Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Artikel delen:
Reacties 461
 1. Bericht door wichert, op 10 december 2011 om 12:37
  Plantje zal vanmiddag even vragen naar de brand glazen,nog niet eerder aan toegekomen

  Dank je!

  Bericht door Assendörper, op 10 december 2011 om 13:05
  De Boni heeft het Brandbier in de aanbieding.

  Goeie tip, maar ik kan even geen bier meer zien! 😀


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door Plantje, op 10 december 2011 om 13:45

  Bericht door Assendörper, op 10 december 2011 om 13:05
  De Boni heeft het Brandbier in de aanbieding.

  Goeie tip, maar ik kan even geen bier meer zien!

  Bier moet niet zien, maar opdrinken.:D


  ⚠️ Meld

 3. De 😉 van Youp. Treffend verwoord weer!

  Knipoog

  Grappig dat de coach van Dinamo Zagreb zijn excuses heeft aangeboden aan de fans van zijn club. Dit had nooit mogen gebeuren. Wanprestatie! Ja, het is wat voor een sportman. 7-1 thuis verliezen van een stel tweedehands Fransen. Dat doet veel pijn. De woorden van de coach horen bij het spel. Net als het amateurtoneel van de Zagreb-spelers, die zogenaamd teleurgesteld het veld verlieten. Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Olympique Lyon, had het over het onvoorwaardelijke geloof in eigen kunnen van zijn spelers. Daarom hadden ze gewonnen. Wat zullen ze gelachen hebben in die bestuurskamer. De knipoog van Zagreb-verdediger Vida was niet handig. Die kan van de Portugese grensrechter, die diezelfde avond met een stoïcijns gezicht twee zuivere Ajax-goals wegvlagde, nog veel leren.

  De wereld van de knipoog. Klokkenluiders beierden deze week over prijsafspraken tussen telecomboeren. Of ik vrees dat het waar is? Ja. Volgens de klokkenluiders werden de afspraken, die met prepaidtelefoontjes geregeld werden, afgerond in achterafzaaltjes. Herentoiletten zouden mij in dit geval niet verbazen. Op de rand van de pot piesende directeuren op een rijtje in een plee van een congrescentrum. Twee keer plassen en allemaal weer een paar honderd miljoen rijker. Daarna nog even de zaak afneuken in het bordeel en dan op naar huis. Daar wordt met het verdiende geld de plaatselijke voetbalclub gesponsord. Een Lyon. Een Zagreb. Door een hardvochtige meneer, die nog een heleboel geld kreeg van de Buma/Stemra, is een tipje van de corruptiesluier bij deze criminele organisatie opgelicht.

  Een bestuurslid is gesneuveld, maar gaat gewoon lekker verder met zijn malafide praktijkjes. Net als de rest. Er is de laatste weken wat geknipoogd in die burelen. Maakt u zich geen enkele illusie. Net als in de banken waar de bazen voor het einde van het failliete jaar hun bonussen veilig moeten stellen. Dat wordt keurig geregeld. Gedekt door de advocaten van de Amsterdamse Zuidas. Zij zorgen ervoor dat het juridisch allemaal klopt en als het juridisch klopt dan klopt het. Zo martelen we al jaren varkens en kippen in dieronterende concentratiekampen in streken waar men heel erg in God gelooft. Zo buiten grote jongens in arme landen doodarme mensen uit en dragen wij probleemloos de daar gemaakte kleding. Zo zorgt de energiemaffia dat er een kolengestookte centrale wordt gebouwd. Alles afgesloten met een knipoog.

  Naar de chef, de directeur, de keeper, de politicus en als het nodig is naar God of Allah zelf.
  De hele wereld is één grote knipoog. En wie dat niet weet is gek. Gijssen loerde in de jaren vijftig van de vorige eeuw likkebaardend naar een masturberende tiener en droomde onderhand van een zichzelf aftrekkende paus. Misschien wel van een ejaculerende God de Vader. Gijssen is daar toen niet voor gestraft. De jongen had een te grote fantasie! De zaak werd met priesterknipoog afgedaan. Gijssen werd later zelf bisschop. Dat is de wereld en zo zit ie in elkaar.
  Nova Zembla. De media en alle BN-ers op de rode loper meldden dat het een prachtfilm is, terwijl nu elke kijker murw uit de bioscoop strompelt na het zien van deze saaie, opgeblazen 3D-schoolplaat.

  Knipoog tussen pers en producent? Geen idee, maar men heeft om welke reden dan ook één oogje dichtgedaan. Daarom moeten de Ajax-supporters niet zo verontwaardigd reageren. Dit is de voetbalwereld. Dit is een deel van de competitie. Het geld regeert. Ook bij aankopen van dure spitsen dicteert de dikste portefeuille. In Nederland zijn dat een paar rijke clubs en internationaal regelen Barcelona, Real Madrid, wat maffiose Russen en Berlusconi de zaken. Zo simpel is dat. Die zaken gaan zelden zuiver. Corrupte makelaars, steekpenninggevoelige bestuursleden, toevallig blunderende keepers, bizar falende spitsen. Er zit vaker dan we weten een hele vette knipoog achter. Achter alles? Achter alles! Nout Wellink knipoogt naar Wouter Bos, Angela naar Sarkozy en Paul naar Matthijs. Of andersom.  ⚠️ Meld

 4. Mag ik zeggen dat ik bewondering heb voor het “stukje” dat Dick heeft geschreven; gek dat geen van jullie “trouwe leden” daar maar een woord aan heeft gewijd. Geeft een aardige indicatie van de waarde van dit soort chatlogs…..  ⚠️ Meld

 5. Voor de liefhebber is straks om 19.30u de vuurwerkshow van Henk Gerrits bij voetbalvereniging Edon (voorheen bij SV Zwolle). Het schijnt weer spectaculair te worden. De tweede ronde is om 21u.


  ⚠️ Meld

 6. Moeten we gelokt worden naar je eigen blog, Ongelofelijk, waar je ons vertelt hoe je je huis het ingericht? Is natuurlijk wel véééél boeiender dan dit chatlog. Niettemin heb ik jou hier al tweemaal gezien en ik vrees dat ik net voor de eerste en laatste maal bij jou op ‘bezoek’ was.:P


  ⚠️ Meld

 7. Bericht door Ongelofelijk!, op 10 december 2011 om 17:28

  Mag ik zeggen dat ik bewondering heb voor het “stukje” dat Dick heeft geschreven; gek dat geen van jullie “trouwe leden” daar maar een woord aan heeft gewijd. Geeft een aardige indicatie van de waarde van dit soort chatlogs…..

  Je mag zeggen dat je bewondering voor die lap tekst hebt. Maar niet dat het een stuk van Dick is. Hij kopieert dit soort dingen ook maar gewoon. De tekst is namelijk van Youp van het Hek.
  Dat is tevens de reden dat ik er niet op reageer.
  Wat vind je trouwens dat het aangeeft over de waarde van het chatlog? Hoeveel waarde moet zo’n chatlog hebben?  ⚠️ Meld

 8. Goed zo Dame. Geef die Ongelovelijke maar een ferme schop onder zijn kont. Wat kan mij het schelen hoe hij zijn huis heeft ingericht. Mijn steun heb je.:D


  ⚠️ Meld

 9. Bericht door Plantje, op 10 december 2011 om 19:26
  Bericht door Ongelofelijk!, op 10 december 2011 om 17:28

  Mag ik zeggen dat ik bewondering heb voor het “stukje” dat Dick heeft geschreven; gek dat geen van jullie “trouwe leden” daar maar een woord aan heeft gewijd. Geeft een aardige indicatie van de waarde van dit soort chatlogs…..

  De tekst is namelijk van Youp van het Hek.
  Dat is tevens de reden dat ik er niet op reageer.

  Plantje ook weer een beetje bijgetrokken?:D


  ⚠️ Meld

 10. Ik was even benieuwd hoe het daar is. Man hangt daar uit en vertelde dat er ongeveer rond 750 mensen zijn? Vind ’t wel jammer dat ik niet even langs kan. Had ’t sfeertje wel even willen proeven…


  ⚠️ Meld

 11. Geef die Ongelovelijke maar een ferme schop onder zijn kont. Wat kan mij het schelen hoe hij zijn huis heeft ingericht.

  ?? (1) Ik heb niemand geschopt, noch ferm noch anderzins, (2) de persoon is niet ongelovig maar vindt het allemaal ongelofelijk en (3) weleens aan gedacht dat het ook een vrouw kan zijn??:P


  ⚠️ Meld

 12. Bericht door Assendörper, op 10 december 2011 om 20:39
  Plantje ook weer een beetje bijgetrokken? 😀

  Mwoa…ik ben straks even gaan wandelen met Sanne en voel me nu weer wat beter. Morgen ga ik er weer vol tegenaan! 😉


  ⚠️ Meld

 13. De felicitatiedienst feliciteert:

  Diezerpoorter met zijn 3e gouden plak!

  Eregalerij:

  met 1: Papa Val, Ingrid, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD, ja-tja & Bernard
  met 2: Ingrid, Natascha, Derk, Assendorper, Doeksen, Eva & Bert J
  met 3: Blauwtje & Diezerpoorter
  met 4: Dame
  met 7: Joppuh


  ⚠️ Meld

 14. Je mag zeggen dat je bewondering voor die lap tekst hebt. Maar niet dat het een stuk van Dick is. Hij kopieert dit soort dingen ook maar gewoon. De tekst is namelijk van Youp van het Hek.
  Dat is tevens de reden dat ik er niet op reageer.
  Wat vind je trouwens dat het aangeeft over de waarde van het chatlog? Hoeveel waarde moet zo’n chatlog hebben?

  Wat een gezeik…… Dick en k hebben er nooit een geheim van gemaakt dat dce tekst van Youp is, ook nu meldt Dick keurig dat het om Youp gaat. Daarbij heb ik altijd gemeld dat ik alleen die stukken plaats welke ik de moeite waard vind.


  ⚠️ Meld

 15. Joppuh…lees nou gewoon even waar ik op reageer!

  Iemand is er schijnbaar nogal verbolgen over, dat niemand de bijdrage van Dick waardeert. Ik geef alleen even aan dat Dick een tekst van Youp hier plaatst. En inderdaad: Dick geeft dat zelf ook altijd duidelijk aan!

  De reden dat ik er niet op reageer is niet omdat ik vind dat Dick die tekst van Youp er niet zou moeten plaatsen. Nee joh…prima! Maar meer, dat het een beetje zinloos is om hier inhoudelijk in te gaan op een gequote artiest.

  En ik vind het een beetje belachelijk dat iemand zich hier druk gaat maken om de waarde van het chatlog als er niemand reageert op de tekst van Youp. Terwijl zo iemand zelf niet goed leest.


  ⚠️ Meld

 16. Ach Plantje, Ongelofelijk vindt het gewoon heel belangrijk dat wij er notie van nemen dat hij/zij “dit soort geneuzel” (citaat bij chatlog 40) geen waarde vindt hebben. Misschien kunnen wij ons voordeel doen met deze opinie…;)


  ⚠️ Meld

 17. Van nu af alleen zinnige reactie met voldoende diepgang!
  Ik vrees alleen dat het met dit chatlog dan dezelfde kant op gaat als met het algemeen log, maar we kunnen het proberen. Ik hoop wel dat Ongelofelijk ons af en toe meldt of we op de goede weg zijn en waar we ons nog kunnen verbeteren.:)


  ⚠️ Meld

 18. Ja, inderdaad, heerlijk als iemand ons aangeeft dat we ons kunnen verbeteren.

  De Engelsen hebben daar zo’n heerlijk onderkoeld maar dodelijk taalgebruik voor 😉 Bv als iets echt helemaal, maar dan ook heeeelemaaal bagger is, dan wordt er gezegd: “there is some room for improvement”, en dat dan proberen uit te spreken met een echt hete aardappel authentiek Oxfordaccent, hoor je het al? 😉


  ⚠️ Meld

 19. Ja, dat is nog niet nader bepaald, en ik ben zelf niet in de organisatie modus. Wel zit ik natuurlijk bijna elke zaterdagmiddag rond n uur of 5 bij stapp’s Inn! 😀


  ⚠️ Meld

 20. Bericht door Joppuh, op 11 december 2011 om 09:23
  OK, point taken! Goedenmorgen overigens.

  Mooi dat je het niet te aanvallend oppakt. Het was namelijk ook niet aanvallend bedoeld.

  Goeiemorgen!

  De Engelsen hebben daar zo’n heerlijk onderkoeld maar dodelijk taalgebruik voor Bv als iets echt helemaal, maar dan ook heeeelemaaal bagger is, dan wordt er gezegd: “there is some room for improvement”, en dat dan proberen uit te spreken met een echt hete aardappel authentiek Oxfordaccent, hoor je het al?

  Heeeeel herkenbaar! Ook erg Amerikaans overigens. Ik werk voor een Amerikaans bedrijf en ieder jaar heb je in je jaargesprek “Strengths” en neeeeee….geen “Weaknesses”, maar “Areas for development”. Man! Noem het beestje toch gewoon bij de naam! Als ik iets verkeerd heb gedaan is dat een zwakte….geen ontwikkelings mogelijkheid. Pffff…

  Maar inderdaad: “Ongelofelijk” til af en toe een tipje van de sluier op en laat ons meegenieten van uw onmeetbare wijsheid! Hier op het chatlog doen we anders maar wat! 😉


  ⚠️ Meld

 21. Borreltje, anyone?

  Bezoekers kerstmarkten Berlijn vergiftigd met borrel

  BERLIJN – Op kerstmarkten in de Duitse hoofdstad Berlijn zijn 7 mensen ziek geworden nadat ze van een onbekende man een vergiftigde borrel hadden gekregen.

  Dat heeft de politie bekendgemaakt, aldus lokale media zaterdag.

  De onbekende man schenkt bezoekers flesjes met ‘schnapps’ nadat hij heeft verteld dat hij net vader van een dochter is geworden. Na het drinken van het drankje krijgen de bezoekers last van kramp, braken en bewustzijnsstoornissen.

  Verscheidene slachtoffers moesten voor een korte behandeling naar het ziekenhuis. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. Ook is nog niet bekend wat in het drankje zit. De politie van Berlijn roept bezoekers van kerstmarkten op tot verhoogde waakzaamheid.  ⚠️ Meld

 22. hahahahaha Eva, volgens mij, als er iemand zin in een WLZ-borrel heeft, ben ik dat wel 😉 Ik heb al verschijdene onder ons in real life gezien, tijd voor een gezamelijke ontmoeting dus 🙂


  ⚠️ Meld

 23. Ik heb nu een paar WLZ’ ers ontmoet, maar ik zou het zo leuk vinden om er nog veel meer te ontmoeten. Ik weet alleen niet, of Stapp daar nou zo’n goede plek voor is…
  Ik heb liever een plek, waarbij je elkaar kan verstaan zonder in een oor te hoeven schreeuwen… :). Das ook wel handig als je elkaar een beetje wilt leren kennen…


  ⚠️ Meld

 24. Bericht door Appie, op 10 december 2011 om 21:58
  Komt ie Diezerpoorter (speciaal voor jou een nieuwe gekocht):

  Dank hiervoor.
  Moest je die andere weer terug geven aan Derk:)?


  ⚠️ Meld

 25. Ik heb eens bij de Action een dingetje met 3 medailles en 3 ieniemienie kleine bekers gekocht. Mn dochter heeft nu daar 1 medaille van en 1 beker (gegeven om te belonen) en ze is er supertrots op!!!


  ⚠️ Meld

 26. Heerlijke post “Ongelooflijk”….oeps AJAX scooooooooooort :D:D:D Eriksen…ongelooflijk! Uitdagend, prikkelend en naar je eigen pennenvruchten verwijzend. Maar wat is je doel met deze zinsnede

  Geeft een aardige indicatie van de waarde van dit soort chatlogs

  Zou je “aardige”, “waarde” en “dit soort” nader willen verklaren?


  ⚠️ Meld

 27. 😮 Dame, ook op terugkijktv?

  Bericht door Dame, op 10 december 2011 om 22:06
  Een mooi nummer van De Dijk op tv: Bloedend hart.

  We zaten zelf in een gaaf feest terwijl hier een “sweet sixteen” werd gehouden, waar “wonder boven wonder” alles redelijk goed is gegaan….tenminste zo lijkt het. Het tijdstip van slapen van de teveel tijdellijke bewoners in dit pand is helaas niet heulemaal goed gegaan.

  0-1 rust in ’t Mandemaekerstadion :-*


  ⚠️ Meld

 28. Overigens vannacht nog ff de hoogtepunten van Real-Barca gezien. Enkele vreemde “weggeef-gelijkende” doelpunten. Is dat nou het beste van het beste het duurste van het duurste in het zwaar door een crisis getroffen Iberische schiereiland 😮


  ⚠️ Meld

 29. Grote dank Gezellig! Wist ik nog helemaal niet! Mooi voor die jongen….

  Bericht door Gezellig038, op 10 december 2011 om 21:57
  5 x Bas Dost……..Wie had dat 12 maanden geleden nu gedacht ?

  er lopen wel meer (aanvallend ingestelde) spelers in die sportstad. Wil Zwolle zich niet (op termijn) meten met sportstad Heerenveen?


  ⚠️ Meld

 30. Treffender had je niet kunnen worden Joppuh

  “there is some room for improvement”

  Wel veel tekst voor een “indruk”. Is een afkorting die zelfs tussen ,, geplaatst kan worden wellicht wat?

  “Tisir”…Inprovement Room ipv Room For Improvement….hoef je de F niet af te korten en ’t staat logischer, is mijn bescheiden mening. Dus bijv.

  tisir fo tisrfi


  ⚠️ Meld

 31. @Dick; gaat prima. Zijn team staat nu 2e in de hoofdklasse (vorig jaar daarnaar toe gepromoveerd). Hij heeft in juni een proeftraining gedaan bij de plaatselijke FC en is gescout door de KNVB regio Oost voor jongens onder de 15 (AV). Belangrijkste is dat hij het keepen nog steeds heel leuk vindt en elke zaterdag met plezier zijn keepershandschoenen aan doet.


  ⚠️ Meld

 32. Zou hierover héél graag een sfeerstukje op WLZ lezen:

  Wanneer: 11-12-2011
  Titel Scrabble
  Waar: Binnenstad Zwolle – Zwolle,Nederland
  Categorie: Sport en spel

  Evenement beschrijving:
  Zwols kampioenschap Scrabble in Café de Hete Brij

  Op zondag 11 december wordt het Zwols kampioenschap Scrabble gehouden in café De Hete Brij aan de Nieuwe Markt in Zwolle.
  Na het Wordfeudverbod in het café kwamen er steeds meer vragen naar de offline variant bij het café binnen, zodat er is besloten hier het Zwols kampioenschap te organiseren.

  Vanaf 11.30 uur is er eerst tijd voor een kop Scrabblesoep met een broodje, waarnaar er vanaf 12.30 begonnen wordt met de eerste speelronde van het toernooi.

  Aan het toernooi kunnen maximaal 64 deelnemers meedoen, verdeeld over 16 tafels. Het toernooi bestaat uit een knock-outsysteem waarbij de 2 deelnemers met de hoogste score doorgaan naar de volgende ronde.

  De speeltijd is voor het toernooi ingekort tot een maximum van 60 minuten per ronde, waarbij er vervolgens naar de score wordt gekeken. Verder wordt het officiele scrabblereglement in acht genomen.

  De kosten voor deelname bedragen ?? 5,- per persoon en zijn inclusief Scrabblessoep en brood.
  Opgave kan aan de bar van Café de Hete Brij of op Twitter met een DM aan @cafedehetebrij of @patrick038

  De dag ziet er als volgt uit:
  11.30 – 12.15 Scrabblesoep met broodjes
  12.30 – 13.30 1e speelronde
  13.35 – 14.35 2e speelronde
  14.40 – 15.40 1/8 finale
  15.45 – 16.45 1/4 finale
  16.50 – 17.50 1/2 finale
  18.00 – 19.00 finale

  Zelf kijken? Neh…dan wil je ook meedoen en alleen de finale kijken? Ja….maar onder Studio Sport.

  Had nog liever zelf meegedaan: alle succes met die zeer creatieve evenement. En wat een stunt ook, die media aandacht op het weren van die Remi’s, die tikkend op hun zwarte kassies, ego-scrabble spelen 😉


  ⚠️ Meld

 33. Goed zeg Appie: 2e als nieuweling in de hoofdklasse!
  Hoeveel punt achter?
  Heeft ie veel doelpunten tegen?

  Absoluut

  Belangrijkste is dat hij het keepen nog steeds heel leuk vindt en elke zaterdag met plezier zijn keepershandschoenen aan doet.

  Daar kan ik alleen uit de ervaring met onze jongste dit seizoen, wel een A4 over volschrijven….en dan gaat het over wat veel ouders geweldig zouden vinden: Hij zou in B1 spelen……Maar omdat ie LIEVER in B2 speelde (bovendien ook als laatste was afgevallen) ……. wilden we dat natuurlijk (hobby/plezier/maten) nou, wat voor water er door de IJssel heeft moeten stromen voor het zover was 🙂

  Enkele, al dan niet officiële vergaderingen, maar ik heb me nergens mee bemoeid. Slechts de feiten en data geregistreerd voor het geval het wel nodig mocht zijn dat ik me er mee bemoeide.

  Mooi dat (wist ik al, maar toch mooi) zoon-Appie zich de kop niet gek laat maken. Succes!!


  ⚠️ Meld

 34. Bericht door Tim, op 11 december 2011 om 13:48
  Ik weet niet of Derk nu veel kan aannemen, Diezer!

  Ach Tim, Deze worden niet geweigerd bij de ingang:)


  ⚠️ Meld

 35. Dank je Diezerpoorter! Ben wel erg benieuwd was “deze” is in

  Deze worden niet geweigerd bij de ingang

  Ben er welhaast van overtuigd dat Derk nixxx zou weigeren, maar die mensen bij de ingang…..pfff wat kan dat allemaal zijn. Hé hé, eindelijk weer eens nadenken hier 😉


  ⚠️ Meld

 36. Bericht door dick, op 11 december 2011 om 15:14
  Heerlijke post “Ongelooflijk”….oeps AJAX scooooooooooort Eriksen…ongelooflijk! Uitdagend, prikkelend en naar je eigen pennenvruchten verwijzend. Maar wat is je doel met deze zinsnede
  Geeft een aardige indicatie van de waarde van dit soort chatlogs

  Zou je “aardige”, “waarde” en “dit soort” nader willen verklaren?

  Mooi skerp Dick;);)


  ⚠️ Meld

 37. Toch komt ze vast niet weer (zet in op een dame Koko, jij ook?) Of onder een andere naam natuurlijk, ook zo lekker makkelijk.

  ‘T gaat goed met Herman Z. he? Draait ie nog regelmatig voor Loko, trouwens?


  ⚠️ Meld

 38. Ik zet zeker in op een dame, Dick, maar ik heb dan ook een naam zien staan onder de huiselijke blog onder de nickname.;)
  Ik denk dat ze bij elk nieuw log even komt kijken of we het niveau al hebben weten op te krikken. Door daar niet zelf aan bij de te dragen organiseert ze haar eigen teleurstelling. Maar misschien is dat ook wel het hogere doel, zich verheven te voelen boven ons soort plebs.;D


  ⚠️ Meld

 39. Dick,
  Derk was toch een jongen van de organisatie, dat mis je nu, heb een idee dat niemand het op zich wil nemen:)
  Ik ben hier ook pas anders zou ik het wel doen:D


  ⚠️ Meld

 40. @ Dame; Lijkt me lastig voor, ok, een dame om je ongebreidelde nieuwsgierigheid en drift te reageren onder controle te houden. Denk dat een man dat nog wel zou kunnen (;))

  Lief trouwens dat je die “Ik-start” er zo heerlijk in houdt.


  ⚠️ Meld

 41. Ook is het onderwerp “mensen die zich verheven voelen boven anderen”…..smullen. Wat heeft de anoniemo ons toch een heerlijke inspriratie geboden :D:D:D


  ⚠️ Meld

 42. KLOPT absoluut Diezerpoorter, het gemis en: iemand die organisator zou WILLEN zijn….die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet….die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet; die….niet, jij (jajaja “anders”, misschien ook wel “pas”) en ik niet………….

  hmmmmm dan maar een ongeoraniseerd en stuurloos verhaal laten?


  ⚠️ Meld

 43. Lijkt me lastig voor, ok, een dame om je ongebreidelde nieuwsgierigheid en drift te reageren onder controle te houden. Denk dat een man dat nog wel zou kunnen

  :D:D:D En ben jij die man, Dick?:D:D:D


  ⚠️ Meld

 44. Bericht door dick, op 11 december 2011 om 17:03
  hmmmmm dan maar een ongeoraniseerd en stuurloos verhaal laten?

  Denk het,maar je ziet er is weer leven in de brouwerij.
  Dat heb ik gemist, was de laatste tijd net de ViVa:)


  ⚠️ Meld

 45. Bericht door Dame, op 11 december 2011 om 16:50
  Ik zet zeker in op een dame, Dick, maar ik heb dan ook een naam zien staan onder de huiselijke blog onder de nickname.

  Dame, is dat niet een beetje ouderwets;)


  ⚠️ Meld

 46. Bericht door dick, op 11 december 2011 om 17:26
  @ Dame 17:14 nee dus

  Bericht door dick, op 11 december 2011 om 17:29
  WAT

  Dick, Je bent zo snel dat je niet ziet op welke van jouw reacties ik reageer.
  17.14 gaat over jouw opmerking over het controleren van de drift om te reageren, iets dat vrouwen minder zouden beheersen
  en 17.17 als reactie op jouw opmerking van 16.58 over het beginnen met ‘ik’.:)


  ⚠️ Meld

 47. Wat is ouwerwets, Diezerpoorter? Dat Ongelooflijk een blog over haar inrichting heeft?
  En waar gaat dat (tijdschrift?) VIVA-verhaal over?


  ⚠️ Meld

 48. Bericht door Dame, op 11 december 2011 om 17:36
  Wat is ouwerwets, Diezerpoorter? Dat Ongelooflijk een blog over haar inrichting heeft?
  En waar gaat dat (tijdschrift?) VIVA-verhaal over?

  Waar maakt u zich druk om Dame.
  Dit hoort bij het jaartal 2011.
  Laat maar gaan, de VIVA komt er aan:)


  ⚠️ Meld

 49. Ik begrijp er niets van, Diezerpoorter. Maak ik me druk ergens om? En waar om dan wel? De Viva lees ik niet, maar wel andere vergelijkbare bladen, zoals VI. Niks mis mee.8)


  ⚠️ Meld

 50. Voorstelbaar Dame: welke (re)actie ook alweer (17:35).
  Daarom nog ff terug

  En ben jij die man, Dick?

  Kan dat zeker, ben meerdere keren (vrij) lang weggeweest. Vanmiddag tijd over en het was gezellig: mooie WLZ-combi. Hen mezelf echter wel aardig kwetsbaar opgesteld, want niet alleen hier maar ook op div nieuws-items gereageerd. Ach na Studio Sport niet meer en morgen ben ik vrij, dan zien we wel verder. ‘T kost vaak achteraf WEL meer tijd dan je denkt is mijn ervaring. Sorry, wilde dit ff kwijt.
  Verder schrijf je

  bericht door Dame, op 11 december 2011 om 17:17
  Ik vind dat ook heerlijk, Dick.

  Begreep ik dondersgoed Dame 😉 Maar wat een héérlijke gelegenheid om weer eens dubbelzinnig te reageren 😛  ⚠️ Meld

 51. wij zijn vanmiddag naar de kerstmarkt bij de Agnietenberg geweest, heel sfeervol , er werden kerstliederen ten gehore gebracht door Multple Voice
  erg mooi en gezellig:D  ⚠️ Meld

 52. Viva, weet ik nixxx anders van als dat er vrogger dom in geneuzeld werd. Vond ik dan, want het was/is (?) geloof ik een oudere meisjes/damesblaadje. Dus vwb de “dom neuzelen”-paragraaf van Diezerpoorter, ben ik het van harte met hem eens.

  Zelf doel ik met

  Zwaar eens over de neiging naar een VIVA-gehalte

  op de gehoord (ja, idd, ook wel eens gelezen) nogal sexueel getinte onderwerpen en/of reacties. Kan erop door

  Ik vind dat ook heerlijk, Dick

  …………Wat dan weer door Dame als ik-statement bedoeld was. Hoe lang nog tot Studio Sport 🙂


  ⚠️ Meld

 53. VI en de tv-versie vind ik ook weinig mis mee. Valt me wel op dat de redacteuren op tv allemaal Johan-3 meelopers zijn. De papierenversie staat al tientallen jaren bekend als de Donald Duck voor mannen. Als ik wat over voetbal wil lezen, lees ik veel liever “Hard Gras”. Elf vond ik vrogger ook leuk, maar die bestaat volgens mij niet meer.

  Vind het allemaal prima, zolang er een markt voor is zijn uitgevers, schrijvers etc gek om er geen geld aan te verdienen.


  ⚠️ Meld

 54. Nieuwe Revu was vrogger nog wel redelijk vond ik. Begrijp niet dat zoveel mensen tijdschriften lezen. Ook zoals de Linda, gadverdamme als ik haar naam schrijf zie ik die botoxsmoel alweer voor me. Oeps, dat is op het randje hier he….nou ja moet dan maar 8)


  ⚠️ Meld

 55. ME? Oor heb ik eigenlijk nooit gelezen. In de bibliotheek wel eens. Muziek moet je luisteren…niet te veel over lezen 🙂

  Heeft Linda botox? Zou het zo niet zeggen. Ik vind het wel een aardige meid. Maar inderdaad… te veel tijdschriften word je niet goed van!

  Ik ga vanavond waarschijnlijk even badderen en me door wat oude Intermediairs en Computables heen worstelen. Ik ben nu bij 2008 en heb nog een redelijk stapeltje te gaan 🙂 Grappig om reclames over Icesave en DSB te lezen. Daar wordt gewoon aangegeven dat dat toch echt de veiligste plaats voor je geld is 🙂

  Daarnaast vind ik het wel leuk om wat tijdschriften over vissen te lezen, maar het houdt dan al snel op. Op internet is zooooooveel te lezen en beleven, dat ik er niet aan toekom ouderwets papieren dingen te lezen.


  ⚠️ Meld

 56. 😉 Ben er toch weer ff Dame, MOEST immers elders op t www zijn. Of ik teleurgesteld ben in het naleven van mijn eigen plannen? Nee hoor, alleen “Van God los” nu was misschien een aardig alternatief geweest.


  ⚠️ Meld

 57. ME?

  Wist dat het niet duidelijk zou kunnen zijn maar….gunde mezelf de tijd niet tot volledig zijn ivm het nakende STUDIO SPORT met de weer formidabele Frank Snoeks en Thomas Egberts….dit moet vermeld worden omdat ik in gezelschap vaak kritiek heb op BN-ers en TV-programma’s/TV-persoonlijhedenmedewerkers.


  ⚠️ Meld

 58. De botox van Linda is een aanname mijnerzijds. Vond haar al nooit wat/nepaardige verwende Gooise muts maar toen ze uit Duitschland terug kwam vond ik haar erg lelijk geworden in het gezicht. Mijn vrouw (vind haar wel leuk) ontkende mijn “waarnemingen” zelfs niet. Nu heb ik geen zin meer over verwende meisjes die overdreven lachen te schijven 😉


  ⚠️ Meld

 59. Dick, ik vind niks zo erg als consequente mensen die daar ook nog eens trots op zijn. En ik ben sowieso niet teleurgesteld wanneer ik jou hier op WLZ (tegenwoordig noemen ze het WZ, merk ik) tegenkomt. Integendeel: gezellig.:)


  ⚠️ Meld

 60. :D:D:D Asjeblieft Intermediairs en Computables ken ik ook….van zien liggen. Nog nooit op kunnen brengen een hele zin uit te lezen. Dit is natuurlijk uberwaar (met kleine toevoeging)

  Muziek moet je luisteren, beleven, ondergaan, in de juiste stemming brengen…niet te veel over lezen

  Voetbal moet je eigenlijk doen
  Daarna: er naar luisteren soms nogwel voor er naar kijken
  Dan pas (maar de beschikbare tijd is dan al om
  ;)) erover lezen……………..

  Zucht: badderen moet ik hooooooooooooognodig weer eens doen. Tijdenlang ging ik elke week. Heb het wel eens 2 uur volgehouden. Soms zelfs zonder op te kunnen brengen ook maar iets te lezen. HAVE A LAZY NAGHT PLANTMAN :D:D:D


  ⚠️ Meld

 61. Bericht door Dame, op 11 december 2011 om 20:57
  Ha, eindelijk iemand die wat niveau kan aanbrengen. zet ‘m op, Assie!

  Dame, dat probeer ik al een paar jaar maar het lukt me niet. Moet maar eens op zoek naar een ander log.  ⚠️ Meld

 62. Bericht door dick, op 11 december 2011 om 21:19
  Bliemmmmm Assie!

  Doe ik Dick. Er is niemand die me we wegkreg. 🙂 Veur sex vind ik het een bettien te kold buut’n:D


  ⚠️ Meld

 63. Klasse! Beetje kerel laat zich niet opzijskoemmmmmm

  :D:D:D Buut’nsex lek mie ok nixxx en ajt over “lull’n over sex” hebt is een aangepaste versie van Plantje’s

  Muziek moet je luisteren…niet te veel over lezen

  eigenlijk ook veeeeel beter!


  ⚠️ Meld

 64. Hej nog koegnijs Assie? Heb niet heul veul meer te doen dan een gezellig groepsgesprek hier af en toe te onderbreken. En Brandpunt lijkt me wel weer aardig vanavond.


  ⚠️ Meld

 65. Bericht door dick, op 11 december 2011 om 21:32
  Klasse! Beetje kerel laat zich niet opzijskoemmmmmm

  Ie loat oe toch ok niet opziet skoem’n.;)


  ⚠️ Meld

 66. Bericht door dick, op 11 december 2011 om 21:20
  Hebben we nog een onderwerp buiten, noem eens iets, “sex”?

  Beetje cliché, Dick, dat dit het eerste is dat in je opkomt.:P


  ⚠️ Meld

 67. Assendörper, op 11 december 2011 om 21:40

  Rek’ntdoarmoarnietop.

  OEPS die weerbarstige “R” dook weer weg uit het woord KrOEGNIJS…en “nijs” was bedoeld als dialect op “nieuws”. :'( hopeloos mislukt dus.


  ⚠️ Meld

 68. Ja….merkte ik ook toen ik het opschreef, Dame, schijnbaar het 1e wat tijdens dit impulsieve schrijven in me op kwam…..maar uh, NU denk ik al weer ergens anders aan hoor…..egggggggggg waar 8)


  ⚠️ Meld

 69. Hier zal ZWOLLE ongetwijfeld bijhoren

  Uit onderzoek blijkt dat 49 van de 112 gemeenten minder geld aan omroepen geven dan ze van het rijk krijgen

  Hoe valt anders de zeer belabberde en amateuristische (ruziënde en roddelende sfeer) bij (in Zwolle alleen OOK NOG) de radio te verklaren?


  ⚠️ Meld

 70. Jammer Assie, maar het hoeft ook niet allemaal waar te zijn. Als het maar smeuïg is, wat mij betreft. Die 2 dames van toen….wat was dat ook alweer, met Derk en Koko er nog bij…..nog vaak gezien?


  ⚠️ Meld

 71. Waar is je maat eigenlijk Assie

  Of wel VRIEND Doeksen?

  hij is zich toch niet aan het inlezen voor een bestuursfunctie in die club die vrogger de beste van Zwolle was?

  MAANDAG 12 DECEMBER – ALV
  KANTINE GESLOTEN VANAF 20.00 UUR

  en op hun site wordt geschreven over een beoogd interim-bestuur 😮


  ⚠️ Meld

 72. Ok, want wie zeurt krijgt een beurt; volgens een oude volkswijsheid.

  Nog een paar minuten (terwijl botox-Linda hier voor staat) ga je ook naar Brandpunt kijken?


  ⚠️ Meld

 73. Bericht door dick, op 11 december 2011 om 22:06
  Assie, toen was het toggg?

  Klopt Dick maar die beide meissies stoan er niet op. Ie add’n wel interesse veur die meid’n.


  ⚠️ Meld

 74. 🙂 Assie, kan nog wel ff nou de oldste dame hier met heur auto de jongste ophaalt en ik de afstandsbediening weer heb 😀

  Was wel lachen idd, daar lag de interesse ook. Volgens mij hadden ze allebei wel humor en zin in een beetje onzin. Maar verdere interesse….dan moet er wel wat anders ten tonele komen en zelfs dan Assie: daar vertrouw jij toch ook wel op 😮


  ⚠️ Meld

 75. 😉 afstandsbediening is net precies na het posten van 22:23 in handen van de jongste gekomen. Prima ook, volgens mij waren die onderwerpen van het te vaak genoemde programma ook niet heul boeiend. Hoewel er >:(>:(>:(>:(>:( nu weer reclame op staat en daar heb ik wel een hekel aan: aj tv kijkt KIJK dan ergens naar!


  ⚠️ Meld

 76. @ Dame: :):):) Vrouw-Dick heeft hele andere interesses. Daar heb ik haar zorgvuldig op geselecteerd….of zij mij…..denkend aan

  MIJN VAN STRAAT GEREDDE ROOS

  van DE DIJK :D:D:D

  ======

  Kerels en grootspraak….jij hebt toch ook al je hele leven ervaring met kerels 😉


  ⚠️ Meld

 77. Zo! Jullie zijn goed bezig geweest hier!

  Bericht door Dame, op 11 december 2011 om 19:12
  @Plantje, begrijp ik goed dat je met je computerkennis 3 jaar achterloopt?

  Nee joh… De recente heb ik gelezen…maar deze had ik nog liggen van een tijd dat ik er danig minder tijd voor had. Sowieso haal je uit Intermediair en Computable niet echt computerkennis (gelukkig!) En wat ik tegenwoordig in Computable lees op het gebied van techniek en gadgets heb ik weken of maanden ervoor al op internet gelezen.

  Bericht door Tim, op 11 december 2011 om 19:52
  en opeens iedereen weg -_-

  Was even druk. Eten koken, Sanne voeren, kerstboom water geven (tja…was ook nieuw voor mij) enz enz. Zometeen nog even een McFlurry voor het plantenvrouwtje halen. Heeft ze wel verdiend: ze is vandaag voor het eerst met mijn moeder een blokje om gegaan. Ondertussen heb ik met mijn pa een paar kilometer gelopen, maar toch. 🙂

  Bericht door dick, op 11 december 2011 om 21:09
  Maar Muziek Express dus Plant

  Nee, zegt me niet echt wat :S

  Bericht door dick, op 11 december 2011 om 21:16
  Asjeblieft Intermediairs en Computables ken ik ook….van zien liggen. Nog nooit op kunnen brengen een hele zin uit te lezen.

  Ik vind het wel aardig. Alleen die stomme Roos Vonk die ze daar nog steeds een podium geven! Schandalig! Ik haal tegenwoordig de leuke en interessante dingen eruit. De rubriek “Knagende vragen” blijf ik leuk vinden! Vragen als: “waarom zijn streepjes op overhemden in de lengterichting?”, “Is een harde schijf met veel data erop zwaarder?”, “Als ik een sneeuwbal in de diepvries leg krimpt deze alsnog…hoe kan dat?”, “Waarom wordt in het alfabet het één als ‘ef’ uitgesproken (de e ervoor) en het andere als ‘ge’ (de e erna)?” enz enz. Schitterend!

  Zucht: badderen moet ik hooooooooooooognodig weer eens doen. Tijdenlang ging ik elke week. Heb het wel eens 2 uur volgehouden. Soms zelfs zonder op te kunnen brengen ook maar iets te lezen. HAVE A LAZY NAGHT PLANTMAN

  Dank! Het is er alleen niet meer van gekomen. Dan maar een andere keer deze week. Ik kan er ook zo twee uur in liggen! Ik heb een tablet met internetradio (en weblog zwolle 😉 ) bij de hand. De speakers staan op een kast en krijgen de muziekjes via bluetooth toegezonden. Lekker een Brand biertje erbij en wat lezen. Eens in de tijd de bubbels aan en ik hou het uuuuren vol! 😀 Als het plantenvrouwtje ook weer in bad mag gaan we weer met zijn tweeën. Tegen die tijd kunnen we waarschijnlijk weer aan de rosé 🙂  ⚠️ Meld

 78. 🙂 Heerlijk, ook een voorgenomen actie (badderen) veranderd: klasse Plantje!

  Geweldig om te posten op WLZ….tijdens het badderen. Maar buiten iets te lezen & muziek: ouderwetse radio, terwijl ze; bij maat gezien, tegenwoordig GEWELDIG kunnen worden ingebouwd….nixxx of niemand in bad…………….ok iemand héél even as’t moet 😉


  ⚠️ Meld

 79. Ik heb de ingebouwde tv’s bekeken. Veeeeel te duur voor wat je er voor terugkrijgt!

  Mijn tablet wil ik wel nog ophangen. Dan heb ik: alle muziek, foto’s, opgenomen tv, youtube, gedownloade zooi, internet, wat ik maar wil!

  Maar voorlopig gewoon: Veronica Top 1000 aller tijden!


  ⚠️ Meld

 80. Ben ik even weg en kijk weer even en zie dat het domme geneuzel gewoon doorgaat. Wanneer gaan we hier op een hoger niveau?;D Ongelovelijk.:)


  ⚠️ Meld

 81. Via deze, weliswaar zéér, onsympatieke weg….wil ik 1 Beoogd interim bestuurslid van BQ (vast de jongste) enorm aanbevelen
  :D:D:D

  Als zijn zeer deskundige en aimabele pa hem ook nog eens af en toe wat toevoegt…..oeps, die verkeert wel meer bij Berkum, WVF en de hockey…..nou ja dan maar telefonisch. Go Martin!


  ⚠️ Meld

 82. Bericht door Dame, op 11 december 2011 om 22:41
  Ja, Assie, jij zou toch een kwaliteitsimpuls geven!

  Ik doe niet anders maar het wil me niet lukken.:'(


  ⚠️ Meld

 83. Oh, wat wordt er weer lekker ge OH hier.
  Heb rond 6 uur doog geërgerd aan een medeweg gebruiker, ging mijn jongste met de auto ophalen van het station, rijd op de Hortensiastraat, gaat er iemand oversteken over het zebrapad, bij het pleintje waar Jonker surfspullen zit, ik stoppen, één of andere idioot in een mercedes had blijkbaar zo’n haast, dat hij me daar ging inhalen, sloeg linksaf, zijn eten bij de chinees werd zeker koud. Het was maar goed dat de voetgangers van rechts kwamen, en met mijn auto voorbij waren. Wat een mafkees.


  ⚠️ Meld

 84. Ach ja, over het algemeen denk ik loat goan, maar dit was echt te gek voor woorden.
  Duik mijn bed in morgen mijn laatste “werkdag”>:(


  ⚠️ Meld

 85. Doeksen is een breur van Derk, Vérkenssnoette; ze kunnen zo maar verdwijnen en in een andere gedaante terugkeren. Barbapappa is er nixxx bij. Er zat toen ook eens zo’n mannetje in Berkum. Die kwam hier niet, wel op ’t nieuwslog. Sh*t hoe heette ie ook alweer en welke naam gebruikte ie nog meer…ach, lekker belangrijk; aj moeilijk wilt doen over je naam, doej dat toch lekker 🙁


  ⚠️ Meld

 86. Wordt een vreemde dag morgen, Ingrid, met een dubbel gevoel. Je hebt er zo veel jaar liggen, dat poets je niet zomaar weg. Sterkte morgen en uiteraard met het vinden van een – nog leukere – baan.


  ⚠️ Meld

 87. Zouden we ongeveer even oud zijn….Ken alleen een Jan L. (BQ-er van mijn leeftijd)…maar je had het idd al wel eens geschreven, vandaar dat ik je bij die andere 3 namen noemde

  Doeksen, Zwolse, Jan D (?), Diezerpoorter (?)

  Is de laatste ook BQ-er dan?


  ⚠️ Meld

 88. Ik heb ALWEER keelpijn. Moet niet gekker worden. :O Ik ga morgen gelijk dat spul halen waar Natascha het over had. Hoe heet dat ook alweer?


  ⚠️ Meld

 89. Goedemorgen! Dank Appie en Dame voor het herinneren aan de naam 🙂 Keelspray dr. Vogel, ik houd het in gedachten maar ga eerst voor de Hibitane.


  ⚠️ Meld

 90. Tim loopt al bijna een maand, als het niet langer is, met keelpijn rond. Ik vermoed dat keelspray en/of hibitane niet eens meer helpen:o


  ⚠️ Meld

 91. een rauw ei roeren met glas cognac en dan roeren en langzaam opdrinken,dan een hete munt op het voorhoofd leggen een warme doek erover twee paracetemolletjes en dan je bed in.


  ⚠️ Meld

 92. Aardig:

  De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
  o.a.
  – Peter R. de Vries over de bestuurssoap rondom Ajax
  – Singer-songwriter Bertolf (+ kerstkoor)

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  o.a.
  – Cabaretier Youp van ??t Hek


  ⚠️ Meld

 93. :D:D:D Ok we zijn het over zeer veel zaken oneens maaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de lastigste net precies:

  Ik heb een hekel aan HET GEDRAG van rijke menschen :-*:-*:-*:-*


  ⚠️ Meld

 94. Bericht door dick, op 12 december 2011 om 17:08
  Ok we zijn het over zeer veel zaken oneens maaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de lastigste net precies:

  Ik heb een hekel aan HET GEDRAG van rijke menschen

  Definieer rijk Dick…

  Mijn vriendin en ik verkeren in goede gezondheid. De familie gelukkig ook. We hebben een dot van een dochter, ik heb een leuke baan, we wonen in een fijn huis in een fijne buurt. Vanavond weer lekker met de band aan de slag en af en toe mag ik nog eens een hengeltje in de hand nemen en wat vissen. Ik reken mezelf dan als “rijk”. 😉


  ⚠️ Meld

 95. @ Plantje, Rijk = mooie voornaam, ken tenminste 2 toppers die Rijk heten. De 1 is overleden. Laten we het over “Rijkman” maar niet hebben 😮

  Er zijn veel definities van Rijk….val ook onder een aantal (voor mij de belangrijksten)….mijn dochter en ik (spreek ff voor haar 1. omdat ik geen zin heb haar erbij te halen 2. omdat ze dat niet zou willen) bedoelen denk ik, op jou “befehl” 😉 in de context:

  Definieer rijk Dick…

  Ik heb een hekel aan HET GEDRAG van rijke menschen

  We hebben een hekel aan kijk mij eens voornaam/poenerig/machtig (denken die types ook vaak: is te koop)/meer dan een ander/véél meer aanzien hebbend dan jij zijn.

  Gezondheid van jezelf en je dierbaren blijft natuurlijk je grootste bezit. Ook zijn er veel positieve associaties met Rijk te maken. Maar ik laat het hier ff bij Plantje 😉


  ⚠️ Meld

 96. Probeer ze allemaal Tim! Dat dropshotje met alcohol….zwart (vanzelf 8)) is ook nog eens lekker. Gaat het trouwens al wel beter? Stel ik dat “jeuken” van 17:12 nog ff uit.


  ⚠️ Meld

 97. Had ook nog iets wilde melden over dat “rijk” wat mij betreft echt nixxx met jaloezie te maken heeft…..maar wellicht lokt dat ook weer een reactie uit. Dus laamaa (ff) 😉


  ⚠️ Meld

 98. GEWELDIG begin van DWDD (weer met Matthijs)-verbinding tussen mensen onderling met blauwe voetballen- :stop met oh-en.

  Met alle AJAX-soap hoofdrolspelers :D:D:D


  ⚠️ Meld

 99. JC viert feest Peterrrrr vraagt zich af of JC het wel begrepen heeft. Volgens Peterrrrrrrrrrrr heeft JC het helemaal niet goed gelezen :D:D:D

  Het woord aan de aandeelhouders, lijkt mij ook logisch 😉

  Agut Jan Mulder vond “een overwinning van het voetbal” niet euforistisch………wat Peterrrr NU zegt over JC ben ik het volkomen mee eens :D:D:D

  Hij was er niet/hij vertraagde….wat zijn JC’s belangen.


  ⚠️ Meld

 100. Dat je als commissaris van een beursgenoteerd bedrijf gewoon je stukken niet leest….oeps, wederom Peterrrr over JC en agut Janmu het is toch allemaal niet serieus meer te nemen…………..laaaamaaa weer met Mu.


  ⚠️ Meld

 101. Kun je iets specifieker zijn Dick? Hoer in huis staat het niet op vanwege de schreeuwerigheid van Matthijs van Nieuwkerk en dn kan ik het toch een beetje volgen.


  ⚠️ Meld

 102. Nee Dame, ik kan niet specifieker zijn als het over DWDD gaat….hmmm geen emoticons hier. Maar wat die (hier idd inmiddels getolereerde) “Hoer in huis” in het verhaal thuis doet weet ik ook niet.


  ⚠️ Meld

 103. Gezondheid van jezelf en je dierbaren blijft natuurlijk je grootste bezit. Ook zijn er veel positieve associaties met Rijk te maken. Maar ik laat het hier ff bij Plantje

  Gelijk heb je Dick! Je punt is ook wel duidelijk hoor 😉


  ⚠️ Meld

 104. Goedemorgen!😀

  Nog een weekje en dan gaan we rennen voor #metersvoormamas #SR11! SPONSOREN ZIJN NOG STEEDS WELKOM!! Ieder bedragje telt!


  ⚠️ Meld

 105. @Dame, heb antwoord gekregen van Oude Wesselink over het niet uitzenden van Eagels-Zwolle, niets zeggend vind ik.
  Afwachten wat er bij de return gaat gebeuren.


  ⚠️ Meld

 106. Een digitale WLZ petitie opstellen en bij voldoende namen (die het er mee eens zijn) opsturen?

  “RTV Oost hoort er voor héél Overijssel te zijn, wij willen niet eens wéten hoeveel gemeenschapsgeld er heen gaat! We weten dat GA Eagles-FC Zwolle door jullie genegeerd is. Nu willen we zéker weten dat FC Zwolle-Eagles niet hetzelfde lot beschoren zal zijn….Er moet immer een mogelijkheid zijn om invloed op die subsidiekraan te hebben!”


  ⚠️ Meld

 107. Hier het antwoord wat ik kreeg:
  RTL7 heeft de Jupiler League omarmt en heeft op vrijdagavond al een compleet overzicht..
  We hebben enkele jaren voor veel geld het recht gekregen om op zaterdag samenvattingen uit te zenden en af en toe een live wedstrijd.
  Na afloop van het contract hebben we kosten en baten afgewogen en zijn we tot de conclusie gekomen dat we met het geld beter iets kunnen brengen dat nergens anders te zien is.
  En dat is de topklasse waar veel clubs uit de hele provincie in spelen. Het blijkt dat daar veel mensen op zaten te wachten. De kijkcijfers doen niets onder voor die van de wedstrijden GAE-Zwolle van de afgelopen jaren.
  In aanloop naar de derby GAE-Zwolle hebben we bij Eyeworks overigens gevraagd naar de kosten van live uitzenden.
  Die waren dermate hoog dat we er van hebben afgezien. Ook al omdat er niet direct iets op het spel stond.
  De return beoordelen we opnieuw op deze manier. Het zou kunnen dat er dan een andere beslissing uitrolt omdat e competitie dan in een meer beslissend stadium zal zijn.

  Dame zal vast een antwoord hebben gekregen wat er op leek?

  Toen duidelijk werd dat er geen uitzending van de wedstrijd zou zijn is er volgens mij al door velen naar rtv oost gereageerd, en heeft WLZ er een topic aan geweid. Weet in dit stadium niet wat er meer aan gedaan kan worden? En eisen ja, weet het eigenlijk niet of dat kan?
  En de meeste Zwolle supporters zullen bij de return in het stadion zitten.
  Heb wel terug gereageerd, dat het me wel verbaasd heeft, dat er zelfs geen voor en nabeschouwing is geweest.

  En dat ik benieuwd ben, mocht Zwolle promoveren, hoe de aandacht voor Zwolle dan zal zijn, of dat het nog steeds Twente en Heracles zal zijn wat de klok slaat. Maar dat is iets wat we alleen maar kunnen afwachten.


  ⚠️ Meld

 108. Ik richtte mijn antwoord aan Dame omdat zij er laats naar vroeg of ik al een reactie binnen had gekregen. Maar deel deze reactie graag met jullie. Het was voor mij niets zeggend omdat het een antwoord is waar ik op zat te wachten.

  Ben wel benieuwd hoe de kijkcijfers zijn van de uitzendingen van de topklasse? Volgens mij staat het grootste deel van de potentiëlle kijkers op dat moment zelf in het veld, of aan de kant te kijken, naar een wedstrijd.

  Kan op de site van RTV oost geen kijkcijfers vinden, maar misschien zoek ik wel niet goed:)


  ⚠️ Meld

 109. @ingrid ; bedankt. Idd nietszeggend, want wat moet je nou met ” omdat er niet iets direct op het spel staat” . Zij willen dus niet begrijpen wat het belang en de impact van zo’n derby is.
  En kijkcijfers van rtv-oost zijn volgens mij niet openbaar.
  Het uitzenden van de Topklassewedstrijden is dit seizoen voor het eerst, met een landelijk netwerk, via de provinciale omroepen. En hoe dat geld stroomt?
  RTV-Oost wordt volgens mij gefinancierd via opcenten-per-inwoner door de provincie. Dan zouden de kijkcijfers ook geopenbaard kunnen worden:o


  ⚠️ Meld

 110. Excelsior’31 ziet af van liveduels op RTV Oost

  De voorzitter van Excelsior’31 ziet geen winst voor zijn club. “We krijgen nul euro van RTV Oost. Het enige wat we mogen, is sponsors aandragen die de uitzending mogelijk maken. Ik vind het heel goed dat RTV Oost veel aandacht besteedt aan de Topklasse, maar aan een live-uitzending mag een club toch zelf ook financieel wel wat overhouden.”

  bron: topklasse.nl

  ——————————

  weet iemand hier hoe die geldstromen in elkaar steken?


  ⚠️ Meld

 111. Het interim-bestuur van Ajax vraagt vermoedelijk nog deze week een Buitengewone Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (BAVA) aan. Tijdens die bijeenkomst hebben de aandeelhouders het lot van de raad van commissarissen in handen.

  ….eindelijk een beetje schot in de zaak!  ⚠️ Meld

 112. Heb het RTV TWENTE verhaal

  Zal mijn neef vanavond eens vragen, zit bij Gaelemuud’n.

  nu REEDS goed in beeld….om met Sjef van Oekel te spreken.

  En ja, ik begrijp de tapijtboeren wel; begrijp ze héél goed

  en Bert v L vindt het schijnbaar ook niet errug!!

  Sprak precies de goede persoon: laat maar!
  Mailen naar RTV TWENTE (waarom ineens ook dames live boven GAE-FCZ?) zou idd kunnen HELPEN >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 113. Bericht door Plantje, op 12 december 2011 om 23:36
  Eva…wanneer weten jullie wat meer deze week? Succes met afwachten!

  Vandaag uitslag gehoord, was niet goed…


  ⚠️ Meld

 114. @Plantje; Mn ma is een bikkel, die krijg je niet zomaar klein. Dus hier gaat ze helemaal doorheen komen, weet ik zeker…
  Maar het is inderdaad kl*te en er ZIJN gewoon geen andere woorden voor…
  Dank je wel voor je lieve reactie…


  ⚠️ Meld

 115. Bericht door Koko Hattem, op 13 december 2011 om 21:57
  assie kwam jij overvliegen???

  Ja Koko. We hebben vandaag een personeelsfeestje gehad en dat is afgesloten met een rondvlucht boven Oost-Nederland. Mooi hoor.;)


  ⚠️ Meld

 116. Dat waren wel HEEL veel straaljagers. Was bij het meisje, we stonden er versteld van. Later op de fiets naar het station nog steeds, soms in tweetallen. Vaag…


  ⚠️ Meld

 117. KALLE schijnt voor de FIFA-lente te willen zorgen met zijn bijzonder treffende teksten tegen

  BLATTER :D:D:D

  Ja JC, je kunt ook wat anders doen met je status 😛


  ⚠️ Meld

 118. Het gaat, was vanochtend wel vervelend, nu lukt het wel weer.

  Overigens wat NIET fijn is, is dat ik gisteravond even op mijn rooster keek, en last-minute vanochtend half 9 netwerken op het rooster stond. Dat was weer 2 uurtjes eerder uit bed dan gepland.
  Maar het had een reden, begrafenis die docent bij moest wonen


  ⚠️ Meld

 119. Cool Tim! Ben benieuwd hoe het hem vergaan is. Bestaat NokNok ?berhaupt nog?

  En Dick… ik heb ook een hekel aan “netwerken” zoals jij het bedoelt, maar helaas leven we in een maatschappij waarin netwerken belangrijker is dan werken! Je kunt daar altijd tegenaan trappen of er in meegaan. Volgens mij bevindt jij je in je werk in een positie waarin je wel hier en daar tegen de gevestigde orde en “netwerken” aan kunt trappen, maar veel mensen kunnen zich dat niet veroorloven. Ik denk dat je daar niet aan voorbij moet gaan. (Wel een interessant onderwerp overigens! ;))


  ⚠️ Meld

 120. Plantje, zullen we het HIER niet over mijn positie binnen een zeer waardevol orgaan hebben? Mag wel, graag zelfs; doen we wel eens onder 4 ogen.

  Je hebt gelijk, mijn gesprekspartner van gister had het IQ (fiscaal-jurist met meer dan bijzondere historische en polititieke kennis) het inlevingsvermogen en de leeftijd……Om dmv netwerken zo hoog te kunnen vliegen als ie zelf zou willen. Meneer vond zijn gezin het belangrijkst. En (net als ik, als je die discussie met Dame nog kunt herinneren) netwerken: slijmen. Hoort er idd bij.

  Praat graag, ENORM GRAAG, met mensen die een eigen wil, een eigen mening hebben en eigen keuzes maken. Ondanks onze bijzonder verschillende politieke voorkeur…..vonden we in principe alle mensen gelijk…….hielden we niet van haat- en angstzaaien en zijn we niet te koop.


  ⚠️ Meld

 121. Ik houd van netwerken8) (zelfstandig naamwoord)
  Vooral als je ergens voor gevraagd wordt, en je wil dat niet: dan heb ik altijd het verkeerde netwerk;)


  ⚠️ Meld

 122. Bericht door dick, op 14 december 2011 om 12:08
  Plantje, zullen we het HIER niet over mijn positie binnen een zeer waardevol orgaan hebben? Mag wel, graag zelfs; doen we wel eens onder 4 ogen.

  Vanzelfsprekend. Dat was ook niet zozeer wat ik ter discussie wil stellen. Ik wilde enkel noemen, dat het voor de één (bijvoorbeeld jou) makkelijker is niet mee te doen aan netwerken dan voor de ander.

  Eigen keuzes maken is belangrijk. Maar de eigen keuze voor het één levert wel vaak wat verplichtingen op ten aanzien van het andere. Simpel voorbeeld: wij wonen met ons gezinnetje mooi! Dit huis was een eigen keuze; de bijbehorende hypotheek ook. Daarmee heb ik er ook voor gekozen om niet 3 dagen per week te kunnen gaan werken of danig terug te kunnen vallen in salaris. Dan komen we in de problemen. Dus als het gaat om mijn baan heb ik daarmee mijn keuzevrijheid enorm beperkt!


  ⚠️ Meld

 123. Oeps, heb ik die jongen ook gezegd gister. Mijn broertje was er ook bij en we dachten er alle 3 eigenlijk hetzelfde over. Zei toen dat alleen die jongen er écht wat mee te maken zou kunnen krijgen als ie wou…..daarmee ook écht “ophoog zou kunnen komen in de maatschappij”. Mooi: mensen met principes.


  ⚠️ Meld

 124. Hey wat goed! Dan nu een oprecht: gefeliciteerd! 😀

  Maar vertel! Dat heb je snel gedaan! Wat ga je doen? Ben je intern kunnen doorstromen?


  ⚠️ Meld

 125. Ja ik ben intern aangenomen, ga naar de afdeling die vorige week nog zo in het nieuws was. Al die jobcoach bedrijven die de boel oplichten. En waarbij het uwv te weinig controle uitoefend. Had afgelopen vrijdag een gesprek, kan daar ook weer 20 uur werken. Had graag wat meer gehad. Maar je hoort mij niet klagen. Ben zooooooooooo blij.


  ⚠️ Meld

 126. @Dick, sta je gerigistreerd als gebruiker dan kun je toch een connectieverzoek maken. En anders mag je van mij mijn mailadres opvragen.


  ⚠️ Meld

 127. Plantje

  NokNok is ooit overgenomen door WISH, toen werd het ‘WISH-NokNok’ en in 2001 is het overgenomen door tiscali (wat toch weer van Telfort is?)


  ⚠️ Meld

 128. En Ingrid, toppie, gefeliciteerd!

  Over werk gesproken, iemand nog een (niet-zo-standaard)-bijbaantje voor een student door de week? Ik bedoel, kassa, kan, horeca, kan, maar misschien heeft iemand hier van-horen-zeggen of opgevat dat er ergens gezocht wordt… Beetje netwerken hier 🙂


  ⚠️ Meld

 129. @Tim, zag nog een leuke baan voor je bij een IT bedrijf voor 12 uur p/w maar dat is in Hengelo. Daar vragen ze studenten die dat naast hub ICT opleiding willen doen. Kijk maar eens op studentenwerk.nl


  ⚠️ Meld

 130. Bericht door Derk, op 14 december 2011 om 15:20
  *plopperdeplop* Zo ben ik weer

  Fijne vakantie gehad? Of ben je Derk van de Sluus, die heeft nonstop vakantie.:D:D:D:


  ⚠️ Meld

 131. @Tim, zag nog een leuke baan voor je bij een IT bedrijf voor 12 uur p/w maar dat is in Hengelo. Daar vragen ze studenten die dat naast hub ICT opleiding willen doen. Kijk maar eens op studentenwerk.nl

  Ik heb daar al via 15 manieren gesolliciteerd, maar het is steeds ‘net’ al bezet. Tsja..


  ⚠️ Meld

 132. Bericht door Derk, op 14 december 2011 om 16:13
  Ik kijk vanavond weer eens moet nog wat werk doen. Tot later

  Derk doe je steeds in de scheepies?


  ⚠️ Meld

 133. Ja Diezepoorter, maar ben m’n grenzen aan het verleggen.
  Joppuh; as ik oe da’s allemeule most vertelle he dan heb ie rooie eurtjes 😮

  ja-tja, nou leuk, ach was gratis 😉


  ⚠️ Meld

 134. Bericht door Joppuh, op 14 december 2011 om 17:30
  Derk is ook weer trugge! Bù-j druk ûh-wes Derk?

  Leuk Zwols lullen tegen een Utechter:D:D:D


  ⚠️ Meld

 135. @Ingrid; Gefeliciteerd met je nieuwe baan!!!!! Wat een goed nieuws!!!!
  @Tim; Ik dacht dat Aart Staartjes er mee op zou houden??? Uit protest voor het vervroegen van het uitzendtijdstip??? Ik zou blij zijn als hij bleeef! De rol die hij nu heeft vind ik zoveel leuker dan een aantal jaren geleden…


  ⚠️ Meld

 136. Mijnheer Aart rules!

  Ik had het er vandaag nog over, dat ik alleen maar kan hopen dat Sanne Ernie en Bert ook net zo gaat waarderen als ik dat doe 😉


  ⚠️ Meld

 137. @Plantje, TIP: De CD of LP van Sesamstraat: “k Wist niet dat je kwaad werd”. Daar ben ik groot mee geworden (vooral door de Tijgerjacht) en ook Rosalie vindt het ge-wel-dig!!


  ⚠️ Meld

 138. Ik snap eigenlijk niet waar die connecties goed voor zijn: je kunt een medelid gewoon mailen via het gebruikersmenu. Die persoon ziet wel jouw adres maar omgekeerd niet, tot je teruggemaild wordt.


  ⚠️ Meld

 139. Ingrid,
  Ik heb helemaal geen reactie gehad van RTV Oost noch van Van Kessel.
  Die reactie aan jou is een beetje slap, zeker omdat ze niet kunnen aangeven hoe het dan zit met de kijkcijfers. Die worden volgens mij niet gemeten voor regionale zenders. Ik kan iig niets vinden op het internet.


  ⚠️ Meld

 140. @Dame, raar dat je geen reactie kreeg. Had hem nog terug gemaild, en de 2e reactie was nog korter. Ik dacht laat maar. Als jullie steeds minder kijkers krijgen komen jullie er vanzelf wel achter. En kijkcijfers zijn inderdaad niet terug te vinden. Is eigenlijk niet goed vind ik, volgens mij worden ze ook nog behoorlijk gesubsidieerd, maar hoeven via hun site blijkbaar daarover niets te publiceren.


  ⚠️ Meld

 141. En dank voor je felicitatie, bij echt blij. Had het niet verwacht, ben helaas wel de enige van de oude afdeling die aangenomen is. Weet het van 1 collega nog niet.


  ⚠️ Meld

 142. Drama had het over opcenten, maar dat systeem is er al jaren niet meer las ik bij Stichting ROOS 9regioale omroepen). Ook vond ik een stuk uit 2005 waarin afspraken staan tussen Rijk, provincies en ROOS over een nieuwe financiering. Daar stond een bedrag in – voor álle regionale omroepen – van 110 miljoen. Zou voor Overijssel rond de 10 mln zijn schat ik zo. Maar eigenlijk vind ik dat niet uitmaken: ze moeten gevoel hebben voor wat er leeft in de provincie en niemand kan ontkennen dat GAE-Zwolle zéér leeft in Salland.


  ⚠️ Meld

 143. Bericht door Derk, op 14 december 2011 om 16:13
  Ik kijk vanavond weer eens moet nog wat werk doen.

  Derk, wördt det w?rk nog een bettien betaald?


  ⚠️ Meld

 144. Bericht door Koko Hattem, op 14 december 2011 om 20:45
  Assie heb je vandaag ook weer een personeel feestje gehad?

  Bij ons op het werk is het altijd feest Koko. 😉


  ⚠️ Meld

 145. Soist Dame: “ze moeten gevoel hebben voor wat er leeft in de provincie en niemand kan ontkennen dat GAE-Zwolle zéér leeft in Salland.” Ze is in deze context natuurlijk

  RTV TWENTE; de club die ik, tot het tegendeel bewezen is, nogal in verband breng met “arrogantie”.  ⚠️ Meld

 146. Ik hoop niet dat je die dame bedoelt waar ik de pest aan heb, Dick. Eentje die niemand laat uitpraten en vooral op zoek is naar sensatie. Ik mis Clairy Polak nog steeds.


  ⚠️ Meld

 147. :o:o:o Buzz Nieuwsuur
  Harddiskjockey Als het aan Schultz ligt, mogen er eerst doden vallen en daarna wordt er pas wat aan de wegen gedaan. VVD ten voeten uit #nieuwsuur ongeveer 36 seconden geleden


  ⚠️ Meld

 148. Dame, we MOETEN er vandaag nog wel ff uitkomen: favo-interviewers….

  wat VOND je van
  – Theo van Gogh (puur als interviewer niet als mensch en provocateur bijvoorbeeld)?
  – Ischa Meijer?


  ⚠️ Meld

 149. Troetel eendje heb ik zelf ook al 🙂
  Ben al jaren fan van de heren en mag het ook graag in de auto luisteren (en kei hard meezingen 😉 )


  ⚠️ Meld

 150. Vind Wilfried de Jong ook wel in aanmerking komen voor een top 20. Maar we hebben vast geen idee (ik niet tenminste) hoe goed de mensen het op het ogenblik doen in programma’s al “HET OOG”……Zag Koos Postuma van de week nog…..natuurlijk veel meer een presentatort maar: zéér aansprekend….Felix Meurders.


  ⚠️ Meld

 151. Eigenlijk zou ik het gewoon geweldig vinden als gasten eens met een gezonde vorm van angst naar de tv-studio kwamen. Maar toch gingen omdat ze zich natuurlijk willen (en moeten) profileren. Als de redactie maar zou vermoeden dat de gast dan gewoon nixxx los wil laten……jammer dan: volgende :D:D:D


  ⚠️ Meld

 152. MOET eerlijk zeggen dat ik Dolf Jansen op de radio (voordeel dat je em dan ook niet ziet) bij “Spijkers met koppen” ook absoluut niet slecht vind. De in het leven onmisbare factor “humor” is bijvoorbeeld, gegarandeerd aanwezig bij onze marathonman 😀


  ⚠️ Meld

 153. Marielle Tweebeeke bedoel ik. Ik zag haar bij Wolfson (die ik ook wel een beetje een s*kkel) vind over dat weggepeste stel en vond haar bijzonder ergerlijk omdat het haar niet om zijn verhaal ging maar vooral om het eigen imago.
  Theo van Gogh was een goede interviewer; Ischa Meijer nog beter en Twan Huijs vind ik eveneens goed. P&W is amusement; ik zie niet veel verschil met die twee moraalridders. Matthijs van Nieuwkerke te oppervlakkig en onecht. En die Eva valt me eigenlijk wel mee; jammer dat ze zo’n slechte smaak van mannen heeft.:)


  ⚠️ Meld

 154. Ik vind Bert zo geweldig als hij een beetje chagerijnig is! 🙂

  Zoals op “Het beste uit Sesamstraat Deel 3” (Dus ook al eerder verschenen):
  “Wie ben jij Bert?”
  “Ikke? Wie ik ben?!?”
  “Ja, wie ben jij?”
  “Ik ben BERT!”
  En dan begint het liedje…

  En nu natuurlijk:
  Ik ben een kerstbal


  ⚠️ Meld

 155. Bericht door Eva2, op 14 december 2011 om 23:00
  We zingen de letter, de W

  Haha! Ja, geweldig! Net zoals:”Jouw cijfer Bert” over hoe zes zijn lievelingscijfer is.

  Welterusten mensen 😀


  ⚠️ Meld

 156. 😀 Kink in de kabel….Marielle Tweebeeke: klopt. Wolfson?

  Theo van Gogh was een goede interviewer; Ischa Meijer nog beter en Twan Huijs vind ik eveneens goed.

  eens. Begrijp het verschil:

  P&W = amusement….toch verwacht ik meer inzet en passie als je zulke gaven hebt!

  Matthijs vind ik heel goed in veel dingen: het slechtst in DWDD.

  Slechte mannensmaak van Eva (die verdedigert en meedanser met DESI BOUTERSE!) is onbetwist….vind heur zelf ook een huppelk*t die wel redelijke vragen stelt….ok 😉


  ⚠️ Meld

 157. Ja eens, Dick. Zij confronteert me met mijn vooroordelen over dat soort types, want ze doet het echt niet slecht. Ze heeft ook interessante gasten en leest zich goed in.


  ⚠️ Meld

 158. Als enige land mag Nederland eigen liedjes van B&E uitbrengen en dat heeft te maken met de kwaliteit van Wim T. Schippers. daar kunnen de vertaalde liedjes niet tegen op.


  ⚠️ Meld

 159. Plantje, de liedjes van Ja zuster, Nee zuster (oude versie) waren bij ons in de auto ook al een succes. Tot vervelens toe afgespeeld. Maar blijven toch ook weer erg leuk.


  ⚠️ Meld

 160. Slot…interviewers: Jelle Brandt Corstius & die met die bril waar je nu nixxx meer van hoort, deden het ook goed. Maar hadden dan ook alle tijd. In bijv. Zomergasten Laterssssssssss


  ⚠️ Meld

 161. Bericht door ingrid, op 14 december 2011 om 22:39

  @Natascha, lekker warm met 2 badjassen. Hier thuis waren ze er erg blij mee. Maar moeders p*st weer naast de pot.

  Ze zijn wel echt heel erg mooi he?! Weet je, ik heb er nu dus 3. Ik had al precies zo’n zelfde dusssssssss wil je er 1? Ik ben trouwens echt helemaal weg van die theepot waterkoker:D


  ⚠️ Meld

 162. @Natascha, ja het was een erg leuk pakket, en inderdaad de theepot is ook erg leuk. We hadden het eerst niet eens door dat het een electrische was. Hij pakte de doos uit, dus eerst de badjassen, en toen zij, oh thee en een theepot en nog wat dingen. Toen ik ook even ging kijken, en hem open maakte zag ik dat het een electrische was.
  Kende dit model trouwens ook niet, nog nooit gezien.

  Vind hem erg mooi, maar informeer eerst maar bij je eigen familie. Lief van je om het zo spontaan aan te bieden.


  ⚠️ Meld

 163. Bericht door Assendörper, op 14 december 2011 om 22:08
  Derk, wördt det w?rk nog een bettien betaald?

  In ieder geval meer als 21 eurocent per uur 8)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.