Mones rockt in Muziektent Assendorp

Zwolle – In de november-editie van Muziek in de Tent 2011 trad zondagmiddag de formatie Mones op. Mones is nieuw, dynamisch, energiek, toegankelijk. Vette pop/rock met funk- en soulinvloeden. Eigen nummers met een uitgesproken sound geschreven in Zwolse kelders, klaar om in één klap te worden losgelaten.

midt_4.jpg

Vijf vrienden, vijf invloeden en vijf neuzen één kant op. Simone ten Brinke grijpt je bij de keel met eigenzinnige teksten, melodieën en uithalen waarvan je nekharen overeind gaan staan. Ze neemt je mee langs groovy ballads, funky rocknummers en stuwende popsongs. De kracht achter Simone wordt gevormd door toetsenheld Marius van den Brink, Tijmen Kooiker op gitaar, bassist Reindert Kragt en Bram Knol achter de drums. Gaan! Wijkcentrum de Enk en Eureka waren deze middag ook geopend voor een hapje en een drankje.

midt_1.jpg

midt_3.jpg

midt_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Mooie foto’s Han! Was het druk? Het weer zat goed mee voor december.

  Ronkende tekst: heerlijk!

  Mones is nieuw, dynamisch, energiek, toegankelijk. Vette pop/rock met funk- en soulinvloeden. Eigen nummers met een uitgesproken sound geschreven in Zwolse kelders, klaar om in één klap te worden losgelaten.

  Dit wil je voor je zien he! Sterker….ervaren! Simone ten Brinke grijpt je bij de keel met eigenzinnige teksten, melodieën en uithalen waarvan je nekharen overeind gaan staan. Ze neemt je mee langs groovy ballads, funky rocknummers en stuwende popsongs.

  >:(>:(>:( bij MOETEN zijn.


  ⚠️ Meld

 2. Sonde zeg! Het is een beregezellige locatie waar 1x per maand heel vaak goede en gevarieerde muziek wordt gespeeld. Het weer was goed vandaag en zo te lezen is Mones een aansprekend gezelschap. Een beugel bij Eureka en af en toe een gezellig bekende kop…Zucht, als ik de maandelijkse mail van de organisatie krijg, met vooraankondiging, dit unieke uitstapje maar weer eens “met potlood” in de agenda noteren.


  ⚠️ Meld

 3. Correctie: het was de december-editie van Muziek in de Tent.
  Op de foto’s het optreden van de Ingmar Glerus-band. Na de pauze trad de band Mones op.
  Volgende maand (8 januari) weer een geweldig optreden. Ditmaal de band Bender. Gedreven muzikanten die na lange omzwervingen weer terugkomen bij wat ze het liefste doen: mooie liedjes maken. In het Nederlands. En spelen!
  Graag tot dan.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.