Gezellige kerstmarkt bij de Agnietenberg

Zwolle – In de bosrijke omgeving van de Agnietenberg werd zondagmiddag een bijzondere kerstmarkt gehouden. De jaarlijkse streekmarkt in september is ieder jaar weer een groot succes en in die lijn werd er nu ook een kerstmarkt georganiseerd. En dat sloeg aan! Het was zondag op de Agnietenberg een drukte van belang.

kerstagnieten_7_1_van_1.jpg

De achterzijde van De Agnietenberg werd geheel in kerstsfeer gehuld met lichtjes, knapperende vuurkorven, glühwein, warme choco, en kerstbier op de tap. De markt werd opgeluisterd door het  koor Multiple Voice en zangeres Ott. Zo’n 25 standhouders presenteerden hun kerstgerelateerde artikelen. Veel lekkernijen als wijn, honing en houtovenbrood maar ook artikelen als kaarsen, woondecoraties en kerststukjes waren op de markt te vinden.

kerstagnieten_1_1_van_1.jpg

kerstagnieten_3_1_van_1.jpg

kerstagnieten_4_1_van_1.jpg

kerstagnieten_5_1_van_1.jpg

kerstagnieten_6_1_van_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 16
 1. UNICEF heeft met heel veel plezier op de kerstmarkt gestaan! We vonden het gezellig, hadden het lekker druk en de organisatie verdient een dikke pluim! Volgend jaar zijn we graag weer van de partij!
  Groet Marion van Kessel


  ⚠️ Meld

 2. Belachelijk als je op de site kijkt en dat er dan staat tot 20:00 en vervolgens kom je er achter dat het een uur eerder stopt! Omdat het te koud is en te weinig animo.
  Nee verwacht maar 20 graden met een kerstmarkt!

  Daar rij je dan 15 kilometer voor!


  ⚠️ Meld

 3. Beste Rik,

  Natuurlijk kan ik mij heel goed voorstellen, dat dat heel vervelend is, wanneer u er speciaal 15 km voor heeft omgereden. Het was echter van 14.00 tot 17.30 uur mega-druk en vervolgens werd het heel snel, heel erg rustig. Vandaar dat het iets eerder is geeindigd. Over het weer heeft eigenlijk niemand geklaagd. Alle begin is moeilijk en voor een eerste keer was het geweldig. De volgende keer zal men waarschijnlijk iets eerder beginnen en iets eerder eindigen. Kom dan toch zeker weer; het is de moeite waard.


  ⚠️ Meld

 4. Rik mee eens! De organisatie doet aan Twitter, misschien kan er getwitterd worden bij gewijzigde “omstandigheden”.
  Tip voor de organisatie: organiseer het van 13.00 tot 18.00 uur. Veel mensen (gelukkig nog!) moeten maandag weer aan het werk en brengen zondagavond met of zonder Studio Sport de avond thuis door.
  En koud was het absoluut niet, heerlijk winters kerstmarkt weertje.


  ⚠️ Meld

 5. Een prachtige zondag en een sfeervolle lokatie: Theehuis de Agnietenberg te Zwolle. Het publiek kwam in grote getale en de kerststemming zat er goed in. Ook hier hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen. Iedereen die een aankoop heeft gedaan bij onze kraam, willen we langs deze weg hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan ons doel.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.