Twitteractie burgemeester Zwolle voor Serious Request

Zwolle – Het Rode Kruis afdeling Zwolle zet zich de komende periode in om geld in te zamelen voor Serious Request 2011. Vrijdag 16 december begint burgemeester Henk Jan Meijer een bijzondere Twitteractie om via ‘retweets’ sponsorgelden te genereren voor het goede doel. Een dag later, zaterdag 17 december, houdt het Rode Kruis ook nog een collecte in de Zwolse binnenstad.

Serious Request is een samenwerking tussen radiozender 3FM en het Rode Kruis. Elk jaar rond de kerstperiode wordt geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar zijn dat moeders in conflict- en oorlogsituaties. Het idee achter de Twitteractie is dat burgemeester Henk Jan Meijer vrijdagmiddag 16 december rond 17.20 uur via het gemeentelijke account (@Gemeente_Zwolle) een tweet verstuurt over de actie. Elke keer dat de tweet doorgestuurd wordt maken twee sponsoren van het Rode-Kruisinitiatief een bedrag over voor het goede doel. De sponsors zijn Kaldi Koffie Zwolle en Ineke Fischer Beleidsadvies (zorg en welzijn). Op zaterdag 17 december houdt het Rode Kruis Zwolle nog een collecte in de ‘terrastuin’ van het Vliegerhuys, aan de overdekte winkelpromenade.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. @Wichert, dat is een andere actie, maar ben het wel met je eens. Het zou vreselijk zijn dat Wezep gesloten gaat worden. Geldt dit dan ook voor Mappa Mondo.

    On topic: goede actie.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.