FC Zwolle loopt meters voor mama’s

Zwolle – De selectie van FC Zwolle doet op dinsdag 20 december mee aan de sponsorloop Meters voor mama’s. De herfstkampioen van de Jupiler Leaque komt in actie voor de sponsorloop van Zilveren Kruis Achmea voor 3FM Serious Request.

Dit jaar gaat het ingezamelde geld naar moeders die geraakt zijn door oorlog. Trainer Art Langeler: ”Dit is even heel wat anders dan een veldtraining en het is mooi dat wij op deze manier een steentje bij kunnen dragen aan het goede doel. Ik hoop dat ook sponsoren en supporters zelf meters gaan maken en ons bij deze actie ondersteunen.” De Meters voor mama’s-estafette vindt plaats van 18 tot en met 24 december, de actieweek van 3FM Serious Request. De estafette start in Leiden, en gaat dan naar Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Rotterdam en op 24 december weer terug naar het Glazen Huis in Leiden. De steden worden aan elkaar verbonden door een nachtloop en duurt daardoor 6 x 24 uur.

Op dinsdag 20 december doet Meters voor mama’s Zwolle aan en kan iedereen tussen 10.00 en 19.30 uur meelopen voor het goede doel. De start en finish zijn op het Rodetorenplein. Een loopronde is 550 meter en lopers en wandelaars kunnen zoveel rondes op hun naam zetten als ze willen. Hoe meer meters, hoe meer geld er opgehaald kan worden.

 

Selectie FC Zwolle

De spelers van FC Zwolle gaan om 10.30 uur een uur lang meters maken. Wil jij met de selectie meelopen op het Rodetorenplein? Schrijf je dan nu in op www.metersvoormamas.nl. De totale opbrengst van de Meters voor mama’s-actie gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis.

Artikel delen:
Reacties 4

Reacties zijn gesloten.