IJsseldelta vrachtwagens onthuld in Zwolle

Zwolle – Drie IJsseldelta vrachtwagens gaan vanaf 12-12-11 rijden in Nederland. De vrachtwagens zullen de komende vijf jaar rijden met prachtige opdrukken van Kampen, Zwolle en Hasselt. De drie vrachtwagens zijn op maandagmiddag tijdens de IJsseldelta Ondernemersdag op feestelijke wijze onthuld.

ijsseldelta_vrachtwagen.jpg

De twee vrachtwagens van Wezenberg Transport B.V. en de vrachtwagen van Transportbedrijf H. van der Sluis & Zn. B.V. zijn in de afgelopen weken bestickerd met prachtige beelden van Kampen, Zwolle en Hasselt. De realisatie van deze vrachtwagens is mogelijk gemaakt door financiering vanuit het project Ontdek de IJsseldelta van Zwolle Kampen Netwerkstad (ZKN) waarin de drie gemeenten Zwolle, Kampen en Zwartewaterland samenwerken om de IJsseldelta op de kaart te zetten. De drie vrachtwagens rijden de aankomende jaren als reclameborden voor de IJsseldelta rond in zowel binnen- als buitenland. Deze vrachtwagens vormen een prachtige representatie van de IJsseldelta. De drie vrachtwagens hebben ieder een unieke bedrukking, gekoppeld aan de drie gemeenten in de IJsseldelta. Dit zijn de gemeenten Zwolle, Kampen en Zwartewaterland.

Feestelijke onthulling tijdens IJsseldelta ondernemersdag

De vrachtwagens werden feestelijk onthuld tijdens de jaarlijkse IJsseldelta Ondernemersdag van IJsseldelta Marketing en Zwolle Marketing. Onder toeziend oog van ondernemers en belanghebbenden uit de regio werden de vrachtwagens door Jan Nabers (gemeente Zwolle), Pieter Treep (wethouder gemeente Kampen) en Dick Visserman (wethouder gemeente Zwartewaterland) voor het stadion van FC Zwolle gereden. Vervolgens werd getoast op deze unieke vrachtwagens. Dit jaar stond de IJsseldelta Ondernemersdag in het teken van de toekomst. Op dit moment spelen er diverse interessante ontwikkelingen op het gebied van toerisme en recreatie in de Provincie Overijssel, waar tijdens de bijeenkomst ondernemers uit de IJsseldelta over zijn geïnformeerd.

Kijk voor meer informatie op www.ijsseldeltamarketing.nl

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Tourismebureau: “We moeten elke gebied in NL gaan vermarkten, en dat moet ook met de Mastenbroekerpolder. Maar wat in godsnaam is daar nu aantrekkelijk?? Iets met koeien of kieviten. Of iets met die verwaarloosde Wetering daar? Nou ja, het MOET toch gebeuren en het budget moet op voor het einde van dit jaar. Laten we vrachtwagens gaan stickeren. Cool.”


    ⚠️ Meld

  2. Toerisme is een economische sector die flink geld oplevert. waarom geen gratis reclame voor het mooie gebied van de IJsseldelta. Die is overigens wel wat groter dan de Mastenbroekerpolder. Die polder is uniek in Nederland vanwege de verkaveling die nog teruggaat tot begin 14e eeuw. Misschien is stadstoerisme meer jouw ding, Stadshaagse?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.