Einde seizoen voor FC Zwolle speler Bram van Polen

Zwolle – FC Zwolle moet het de rest van het seizoen doen zonder Bram van Polen. De voetballer raakte vrijdag zwaar geblesseerd aan zijn knie in de wedstrijd tegen FC Emmen en moet de rest van het seizoen toekijken. Maandag onderging Van Polen een scan, waarna bleek dat de achterste kruisband van zijn linkerknie gescheurd was.

"Verschrikkelijk. Enorm balen. Ik had dit niet verwacht", zei de aanvaller, die na een botsing met Mike Koenders de kwetsuur opliep. "Dat was een fikse klap. Daarna heb ik nog even verder gespeeld, maar mijn hele gevoel was weg in die knie." Het is nog afwachten wanneer Van Polen onder het mes gaat. Wel is duidelijk dat trainer Art Langeler de naam van de Nijkerker voor dit seizoen van het lijstje kan strepen. De aanvaller speelde dit seizoen alle duels en heeft nog een contract tot medio 2015. Bron: Soccesnews.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Echt sneu voor Bram, eindelijk de buikblessure voorgoedt afgezworen en weer behoorlijk goed bezig terug te komen op zijn oude niveau en dan dit! Sterkte Bram!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.