Nieuw interim bestuur moet Be Quick’28 rust geven

Zwolle – Op een drukbezochte ALV hebben de leden van voetbalvereniging Be Quick maandagavond 12 december jl. een nieuw interim-bestuur gekozen. Dit bestuur bestaat uit zes leden en de club verwacht dat met dit bestuur rust ontstaat rond de bestuurlijke organisatie van Be Quick.

bestuur_bq.jpg
Bovenste rij vlnr: Alle Boessenkool, Marcel Vink, Martin Veldwijk
Onderste rij vlnr: Dick Kamphuis, Jan van Iersel, Jan Spiegelenberg

Als voorzitter van dit interim-bestuur zal Jan van Iersel gaan fungeren. De andere functies zullen worden bezet door Jan Spiegelenberg (penningmeester), Dick Kamphuis (secretaris), Alle Boessenkool (verenigingszaken en plaatsvervangend voorzitter), Martin Veldwijk (voetbalzaken) en Marcel Vink (financiële zaken en exploitatie clubhuis). Met deze samenstelling is er een mooie mix van mensen die Be Quick goed van binnenuit kent en mensen die nog behoorlijk nieuw zijn binnen de club. Verder is er zowel bestuurlijke, financiële als technische kennis binnen de groep. Het interim-bestuur heeft aangegeven aan te blijven tot de zomer van 2012. In die periode wordt gewerkt aan het op orde brengen van de financiële situatie van de club, het zorgdragen voor een bestuur na de zomer van 2012 en een beleidsplan voor de club.

Om de financiële situatie op orde te krijgen zal de komende jaren een nog nadrukkelijker beroep op vrijwilligers worden gedaan. In het beleidsplan krijgen de succesvolle jeugdopleiding en de doorstroming naar het eerste elftal nog meer prioriteit.

De ontwikkeling van het ledenaantal is dit kalenderjaar gunstig verlopen. Momenteel heeft de club zo’n 835 leden, waarvan er 200 niet-spelend zijn. Dit aantal ligt dicht onder het hoogste aantal dat de club ooit heeft gehad. Be Quick hoopt dat deze tendens zich ook in het komende jaar voort zal zetten.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ziet er goed en wijs uit. Met NATUURLIJK Martin als de JC van BQ

    Martin Veldwijk (voetbalzaken)

    Mannen als Rijkie en Ron zullen wel wat aandragen, maar er kan er natuurlijk maar 1 beslissen over voetbalzaken (en Veldwijk sr. natuurlijk).

    Ik zeg: nixxx interim…..gewoon laten zitten!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.