Aanmelding Gouden Sportboek 2012

Zwolle – Zwolse sporters die een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald, kunnen tot 1 januari 2012 aangemeld worden voor ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle.

Elk jaar worden sporters uitgenodigd om het boek te ondertekenen tijdens een officiële en feestelijke bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Topsport Overijssel. Dit jaar zal de bijeenkomst onderdeel zijn van de eerste editie van het Sportgala Zwolle dat op 21 januari 2012 in het Event Centre van Equipe zal plaatsvinden. Het sportresultaat moet behaald zijn tussen 1 juli 2011 en 31 december 2011. Sporters die in aanmerking komen voor ondertekening kunnen tot 1 januari 2012 aangemeld worden op www.zwolle.nl/goudensportboek. Hier staan ook de voorwaarden voor aanmelding. Aanmelden kan ook via de websites van Topsport Overijssel (www.topsportoverijssel.nl (regio Zwolle) en Stichting Sportservice Zwolle (www.sportservicezwolle.nl).

Gouden Sportboek

De gemeente Zwolle heeft in 1988 het ‘Gouden Sportboek’ in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald. Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren. Door hun prestaties stimuleren zij anderen om ook te gaan sporten. Tot op dit moment hebben ruim 210 top-en breedtesporters het boek ondertekend en daar is Zwolle trots op!

Topsporters zoals Erben Wennemars, Ronald en Michel Mulder, Loes Gunnewijk, Kirsten Wild en Kirsten Lanz hebben het boek al vaker mogen tekenen.

Artikel delen: