Folder maakt toerist wegwijs ‘In de IJsseldelta’

Zwolle – De Netwerkorganisatie ‘In de IJsseldelta’ krijgt vanaf deze week meer handen en voeten. Initiatiefnemer Geert Schaapman van de Netwerkorganisatie ‘In de IJsseldelta’ probeert het bijzondere gebied nog meer onder de aandacht te brengen. De organisatie lanceerde begin deze week een nieuwe folder over het Nationaal Landschap. "Wij denken met deze full-colour folder de toerist nog meer wegwijs te maken, en/of om een bezoek te brengen aan het Nationaal Landschap.

De drieluik folder is onderverdeeld in een viertal categorieën, namelijk ‘kijken, slapen, eten en doen’!, en voorzien van de meest actuele informatie aangaande fietspaden, (kano)routes en toeristische informatie van de aangesloten deelnemers bij onze organisatie", aldus Geert Schaapman. "Met de verspreiding van deze duizenden folders zijn we op de goede weg", aldus het bevlogen lid, die al jaren op pad is om de toeristische en recreatieve sector voor de IJsseldelta, onder de aandacht te brengen. "Alle aangesloten ondernemers in de IJsseldelta, uit de cultuur, horeca-, activiteiten- en de recreatieve branche, komen in deze folder aan bod. De toeristen, die dan het Nationaal Landschap IJsseldelta willen bezoeken, worden via deze nieuwe folder, op een juiste wijze geïnformeerd. De folder is een geweldige aanwinst voor ons gebied", aldus de Zeedieker.

Netwerkorganisatie ‘In de IJsseldelta’ telt maar liefst 27 deelnemers en is geldt als hét samenwerkingsverband tussen de ondernemers in het Nationaal Landschap IJsseldelta. De deelnemers zijn gehuisvest zijn in de Polder Mastenbroek, Kampereiland, de Mandjeswaard, Polder de Pieper, Zuiderzeepolder en/of de dorpjes ‘s-Heerenbroek, Wilsum, Kamperzeedijk, Grafhorst en Zalk en de steden Zwolle, Kampen, Genemuiden, Zwartsluis en Hasselt.
Wilt u meer weten? Kijk dan eens op www.indeijsseldelta.nl
Artikel delen: