Studentbedrijf Tabletstikkers doneert aan Kinderfonds

Zwolle – Een aantal studenten van hogeschool Windesheim hebben voor hun opleing het bedrijfje Tabletstikkers.nl opgericht. De onderneming geeft 1 euro per verkochte Stikker aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Tabletstikkers.nl is een studentenbedrijf en vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk.

Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt zich al ruim 25 jaar sterk voor zieke of gehandicapte kinderen en hun familie, onder meer met Ronald McDonald Huizen. Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in een ziekenhuis of revalidatiecentrum. Tabletstikkers.nl vindt het heel belangrijk dat zieke kinderen hun ouders niet hoeven te missen.

Het bedrijf

Het bedrijf is gestart uit een opdracht van Windesheim. Binnen een tijdsbestek van een half jaar moeten de studenten een bedrijf opstarten en weer liquideren. De studenten waren op het idee gekomen om tabletstickers te verkopen. Voornamelijk gaat het om een persoonlijke sticker. Het is mogelijk om een eigen foto op te sturen. Hiervan maken de studenten dan weer een Stikker. Ook is het mogelijk om standaard Stikkers te bestellen.

Waar te koop

De Stikkers zijn te koop op website Tabletstikkers.nl dus koop nu een Stikker en steun het Ronald Mc Donald Kinderfonds.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zodat je kan ‘stikken’ in een ’tablet’? Wat een achterlijke naam voor zo’n bedrijf!
    Admin: er staat dan wel een tikfout in de titel… Díé naam had ik nog begrepen, de naam die het echt heeft niet…


    ⚠️ Meld

  2. @Marianne wat is er nu raar aan de naam tabletstikkers?
    Stikkers om de buitenkant van je tablet op te sieren, hoe hadden ze het dan moeten noemen?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.