Studenten Windesheim betrokken bij SR-sponsorloop

Zwolle – Zwolle komt op dinsdag 20 december in beweging voor 3FM Serious Request. Door hard te lopen of te wandelen voor de sponsoractie Meters voor mama’s kan jong en oud geld inzamelen voor het Rode Kruis – voor moeders die geraakt zijn door oorlog. De loopronde start en finisht op het Rodetorenplein, waar een gezellig evenement ontstaat bij het IJsbeeldenfestival.

foto_metersvoormamas.jpg

Studenten van de minor Event Management van Windesheim zetten zich op deze dag als vrijwilliger in voor de Meters voor mama’s estafette in Zwolle. De studenten dragen een steentje bij aan het goede doel door de organisatie verschillende taken uit handen te nemen. Ondanks de teleurstelling dat het Glazen Huis dit jaar naar Leiden is gegaan en niet in Zwolle staat, willen de studenten dat de actie ook in Zwolle zoveel mogelijk geld gaat opbrengen!

Meters voor mama’s

De Meters voor mama’s-estafette vindt plaats van 18 tot en met 24 december, de actieweek van 3FM Serious Request. De estafette start in Leiden en gaat via Haarlem, Zwolle, Enschede, Apeldoorn en Rotterdam weer terug naar het Glazen Huis in Leiden. De steden worden aan elkaar verbonden door een nachtloop en duurt daardoor 6 x 24 uur. De estafette overdag is geschikt voor iedereen (vanaf vier jaar) met weinig of veel conditie. In de nacht wordt gelopen door teams van zeer geoefende lopers. Deelnemers kunnen geld inzamelen door zich te laten sponsoren door familie en vrienden. De inschrijving en de werving van sponsors verlopen via www.metersvoormamas.nl.

Wil jij ook vrijwilliger zijn of meelopen?

20 december staat het Rode Torenplein in het teken van Serious Request – Meters voor Mamas, De nachtploeg komt hier aan waarna het stokje wordt overgegeven aan de stad Zwolle, en kan iedereen op deze dag in beweging komen voor het goede doel. Meters voor mama’s begint om 10.00 uur en eindigt om 19.30 uur. Dan wordt ook het estafettestokje doorgegeven aan de volgende loopploeg die het stokje naar Enschede brengt. Het feestelijke programma van 3FM Serious Request start om 17.00 uur op het Rode Torenplein, met onder andere de City Captain Sticks.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. En Natascha ook Tim, toch ook niet geheel onbelangrijk? :P;)

    Zonder gekheid, wordt vast een gezellige boel daar op het Rode Torenplein 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.