36.350 euro voor Ronald McDonaldhuis in Zwolle

Zwolle – "We waanden ons even in een sprookje! Wat een prachtige ambiance voor een eindejaarsontbijt: een partypaviljoen in kerstsfeer en toegang tot het indrukwekkende IJsbeeldenfestival!" Dat is de start van het eindejaarsontbijt van het Ronald McDonald Businessbreakfast dinsdagmorgen.

breakfast_rmhz.jpg
Foto: Theo Smits Fotografie

Jan Nabers blikte namens de stuurgroep terug op het zo succesvolle jaar 2011. Hij gaf nog even een opsomming van de mooie ontbijten van het afgelopen jaar: zo verschillend van elkaar, maar met één grote gemene deler: telkens opnieuw een feestje! Daarna opende geheel in sfeer, ijskoningin Marjon Roefs van Het Centrum voor Commissarissen en Toezichthouders, die samen met Hans Snippe van Feest & Culinair dit breakfast organiseerde, het ontbijt officieel en overhandigde aan Huismanager van het Ronald McDonaldhuis in Zwolle, Lianne Booijink, een hamer om die geheel in stijl ingevroren cheque eigenhandig uit te hakken! En die klus bleek beslist de moeite waard, want de cheque liet het fantastische bedrag van 36.500 euro zien. Het spreekt voor zich dat Lianne zeer in haar nopjes was met dit resultaat: “Het einde van de kamersponsoring komt in zicht en jullie kunnen je voorstellen, dat ik dan enorm blij ben, dat we het door alle hier aanwezige bedrijven bijeengebrachte bedrag hiervoor in de plaats kunnen gebruiken. Het afgelopen jaar is de bovenverdieping helemaal opgeknapt, het komende jaar zullen we met dit bedrag de ruimtes beneden aanpakken. Enorm bedankt allemaal!”, aldus Lianne.

Daarna was er tijd voor een overheerlijk ontbijt en konden de aanwezigen in groepjes genieten van de zo kunstig gebeeldhouwde ijssculpturen. Daardoor viel de afsluiting een beetje in het water en schoot het er bij in om de bloemen aan de organisatoren en de bel voor het volgende ontbijt aan Peter van de Streek van Countus accountants + adviseurs te overhandigen. Daarom nogmaals onze dank aan Marjon Roefs en Hans Snippe voor de geweldige organisatie.

Artikel delen: