Disney on Ice naar IJsselhallen Zwolle

Zwolle – Je favoriete Disney-momenten komen één voor één tot leven in Feld Entertainment’s Disney On Ice – Worlds of Fantasy. In deze spectaculaire ijsshow nemen Mickey, Minnie, Donald en Goofy het publiek mee op avontuur naar de magische werelden van Cars,Toy Story 3, De Kleine Zeemeermin en Tinkerbell. Disney On Ice – Worlds of Fantasy is van 30 maart t/m 1 april 2012 te zien in de IJsselhallen Zwolle.

Tijdens een autoritje krijgen Mickey en Minnie autopech. Gelukkig komen de coolste auto’s van het ijs hen te hulp. Rechtstreeks vanuit Radiator Springs komen Lightning McQueen, Takel en Sally in actie. De levensgrote Cars karakters werden speciaal ontwikkeld door Feld Entertainment. Het koste 2000 manuren per auto en de auto’s zijn uitgerust met speciaal gemaakte animatronics, inclusief knipperende ogen. Het publiek zal verbaasd staan te kijken naar de Cars want je verwacht niet dat ze zo ‘levensecht’, zo groot en zo realistisch zijn.

Naarmate het tripje van Mickey en Minnie vordert, verandert de ijsvloer door prachtige decors en belichting in een telkens wisselend adembenemend schouwspel. Fluorescerend koraal en klapperende schelpdieren laten Ariëls wereld zien in De Kleine Zeemeermin, waarna het publiek wordt meegevoerd naar de sprookjesachtige elfenwereld van Tinkerbell. De ijsvloer verandert meteen in Pixie Hollow met een explosie van kleur als de elfjes zich voorbereiden op de lente. Om te laten zien hoe klein de elfjes zijn wordt er gebruik gemaakt van speciale props, waardoor de schaatsers en het publiek piepklein lijken.

The toys are back in town! De tweede helft van Disney On Ice – Worlds of Fantasy begint met de populaire Disney/Pixar film Toy Story 3, waarin plezier en humor de boventoon voeren. Woody, Jessie, Buzz Lightyear en de rest van het groepje laten het publiek delen in de Toy Story belevenis. Een geheel nieuw creatief team tekende voor de belichting, de kostuums en perfect aangepast choreografie van dit wervelende onderdeel van de show.

Disney On Ice – Worlds of Fantasy biedt de perfecte combinatie voor de fans van Disney On Ice. "Van het eigentijdse gevoel dat Cars en Toy Story 3 oproepen, tot en met het tijdloze karakter van De Kleine Zeemeermin en Tinkerbell, het publiek ziet vier totaal verschillende Disney-werelden tot leven komen," zegt producent Kenneth Feld. "Het resultaat is heel bijzonder en overtreft alles wat verder in de wereld van live familie-entertainment gemaakt wordt. Meer dan ooit tevoren is er voor elk wat wils.".

Kijk op disneyonice.nl voor meer informatie. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 20,= tot € 41,50 voor een VIP-ticket.

Artikel delen: